5 betaalbare opties voor relatietherapie voor online counseling

By | May 24, 2023

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten die we persoonlijk hebben onderzocht, getest en waar we oprecht van houden. Lees hier meer over onze methodologie en ons bedrijfsmodel.

Relatie- en huwelijkscounseling is volkomen normaal. Romantische komedies schilderen relaties vaak af als gemakkelijk – moeiteloos zelfs. Maar de waarheid is dat een verbintenis met iemand niet iets is dat je moet doen en vergeten. Relaties hebben onderhoud nodig, zeker na de veranderingen die we de afgelopen jaren allemaal hebben meegemaakt.

Misschien heb je de kunst van open en eerlijke communicatie onder de knie of je gedeelde liefdestalen met je partner. Als dat zo is, gefeliciteerd – je hebt de eeuwenoude code gekraakt! Als je het echter een bijzondere uitdaging vindt, weet dan dat je niet de enige bent. Elk partnerschap heeft ergernissen, complicaties en miscommunicatie – jullie groeien allemaal! En of het nu een grote hindernis of een kleine hapering is, relatietherapie kan u helpen weer soepeler te zeilen.

Vooral online relatietherapie kan een geweldige optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar toegankelijke manieren om hun relaties te verbeteren.

“Onthoud gewoon: het is geen schande om hulp te zoeken – en samen in therapie gaan is geen teken van mislukking.”

Of je nu bemiddeling nodig hebt voor discussies over ouderschap, emotionele band, of zelfs als je je seksleven wilt verbeteren, er is een therapeut die je kan ondersteunen. (Je kunt zelfs een professional vinden om je te helpen bij de transitie op een bewuste manier door een scheiding heen.)

Onthoud gewoon: het is geen schande om hulp te zoeken – en samen in therapie gaan is geen teken van falen. Hieronder staan ​​vijf van onze favoriete opties om online relatiehulp te vinden.

Bekijk zeker ook eens onze lijst met betaalbare online therapie voor individuen (omdat een relatie zo gezond is als de mensen die erin zitten!). Als u op zoek bent naar een therapeut met uw gedeelde ervaring, kunt u naar therapeuten zoeken via Inclusive Therapists en het National Queer and Trans Therapists of Color Network. Of, als u liever een therapeut persoonlijk of in een hybride setting ontmoet, hier is onze handleiding voor het vinden van de therapeut goed voor jou.


1. Herwinnen

Best voor | Snel matchen van counselors (& gratis wisselen van counselor)
Functies
| Alle therapeuten hebben een Masters Degree of een Doctoral Degree, opties voor anonimiteit
prijzen | Ongeveer $ 80 tot $ 100 per week, elke 4 weken gefactureerd

Als onderdeel van het BetterHelp-netwerk (een topkeuze voor individuele online therapie), is Regain speciaal gemaakt met koppels in gedachten. Vul een enquête in met uw huidige relatiebehoeften en word in minder dan 24 uur gematcht met een counselor. Uw therapeut heeft een vergunning en is gecertificeerd, en heeft ervaring met relatietherapie, zodat u door elk hoofdstuk kunt navigeren (of u nu samen op een gezamenlijke rekening bent, of u doet wat werk in uw eentje!).


2. Spreekruimte

Best voor | Directe berichtenuitwisseling met therapeuten
Functies
| Relatie-, huwelijks- of voorhuwelijkse counseling, HIPAA-conform, SSR-codering, sms- of videosessies
prijzen | $ 69 tot $ 129 per week

Weten waar te beginnen kan het halve werk zijn, en de relatietherapie van Talkspace kan u helpen de problemen in uw relatie te identificeren. U kunt steun zoeken voor uzelf als individu, of samenwerken met uw partner en een onbevooroordeelde professional om nieuwe wegen van communicatie te openen, het vertrouwen te herstellen en oplossingen te vinden die voor uw relatie werken. Talkspace biedt zowel videosessies als toegankelijke berichten, zodat u ondersteuning kunt krijgen, hoe uw agenda er ook uitziet.


3. Relatietherapie Inc.

Best voor | Coaching & sekstherapie
Functies
| Evidence-based retraites, cursussen en intensieve therapiesessies, meerdere talen en gediende landen, persoonlijke opties
prijzen | Ongeveer $ 119 tot $ 199 voor een sessie van 55 minuten

Werken met koppels is geen nicheservice voor Couples Therapy Inc. Het is de kernfocus van dit team van Gottman-gecertificeerde clinici. Nadat de oprichter zelf ondermaatse counseling voor koppels had ervaren, wijdde ze haar praktijk aan op wetenschap gebaseerde coaching, therapie en retraites (inclusief online retraites). Couples Therapy Inc. biedt diensten aan in de VS, Canada, Ierland en Australië.


4. Pad openen

Best voor | Betaalbare therapie
Functies
| Online en persoonlijke diensten, non-profitnetwerk
prijzen | Eenmalige contributie van $ 59; vanaf $ 30 per sessie

Hoewel Open Path niet uitsluitend online is, is het een non-profitnetwerk van professionals in de geestelijke gezondheidszorg die betaalbare psychotherapie-opties bieden voor patiënten met een laag of gemiddeld inkomen. U vindt uw volgende therapeut via de zoekfunctie (zorg ervoor dat u zoekt naar aanbieders in de staat waarin u woont). Open Path is uitstekend geschikt voor mensen met financiële beperkingen en rekent slechts $ 30- $ 80 per sessie voor koppels na de eenmalige registratiekosten.


5. Blijvend

Best voor | Zelfstandige relatietherapie
Functies
| iPhone- en Android-app, gratis proefversie, op onderzoek gebaseerde sessies en cursussen, individuele therapie-opties
prijzen | Plannen vanaf $ 29,99 per maand

Het doel van Lasting is eenvoudig: “iedereen laten zien hoe ze beter kunnen liefhebben”, via de app voor relatietherapie. Hoewel je niet rechtstreeks met een counselor spreekt, is deze app ontworpen door therapeuten voor koppels (en koppeltherapeuten!) om een ​​diepere, meer communicatieve samenwerking te ondersteunen. Gebruik Lasting alleen en geniet van de workshops en cursussen over onderwerpen als reparatie, gezinscultuur en seksueel verlangen, of combineer het met andere virtuele of persoonlijke sessies voor nog meer verantwoordelijkheid en langdurige ondersteuning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *