5 bezorgdozen voor vers fruit en groenten (2023)

By | May 12, 2023

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten die we persoonlijk hebben onderzocht, getest en waar we oprecht van houden. Lees hier meer over onze methodologie en ons bedrijfsmodel.

Wil je dit jaar je bord opfrissen? Begin dan eens met een biologische abonnementsbox. Ze zijn goed voor het milieu (minder internationale verzending), fantastisch voor lokale boeren (minder voedselverspilling) en goed voor uw budget. Geen schaduw voor conventionele supermarkten; winkel waar je kunt, maar werkt het beste voor jou!

Onze redacteuren hebben de handen uit de mouwen gestoken en de vijf beste bezorgbedrijven voor biologische fruit-, groente- en eiwitboxen opgegraven tot aan uw deur. We hebben speciale aandacht besteed aan het vinden van productdozen op een groot aantal locaties, van Los Angeles en New York tot Minneapolis, Tulsa, Houston en vele andere.

Sommige abonnementsdiensten voor biologische boodschappenbezorging op deze lijst werken met overtollig fruit, terwijl andere ‘lelijke’ groenten verkopen die niet in de winkel worden verkocht. Deze dozen brengen verse, seizoensgebonden goederen op de voorgrond, redden producten van stortplaatsen en maken bezorging gemakkelijker dan ooit. Win-win.

Als u op zoek bent naar volledige maaltijdbezorging, bekijk dan onze gids voor bezorgdiensten voor biologische maaltijdenEn onze CSA-gids voor meer informatie over door de gemeenschap ondersteunde landbouw. Als het klinkt als iets dat je graag zou willen proberen, kun je Local Harvest doorzoeken om er een bij jou in de buurt te vinden.

(Psst! Ben je overgestapt naar duurzaam kookgerei of milieuvriendelijke messennog?)


Beste algemeen | Meest betaalbaar | Beste landelijke bezorging


Best voor | Toegankelijke bezorging van biologische producten in de VS
Prijs | Dozen beginnen bij $ 30 + met forfaitaire verzending
Levert aan | Aaneengesloten VS (Alles bekijken)

Misfits Market vindt verse, gecertificeerde biologische producten die grote winkels niet kunnen verkopen vanwege littekens, overtollige of cosmetische onvolkomenheden, en verzendt dozen rechtstreeks naar u tegen een korting tot 40 procent op de normale kosten. (Denk aan uien die te klein zijn, vreemd gevormde pompoen of verwrongen wortelen.) Met tot wel 22 kilo biologische producten die op je af komen, maakt deze biz gebruik van composteerbare, op planten gebaseerde zakken, milieuvriendelijke isolatie en gerecycled karton. Minima voor dozen beginnen bij $ 30 om verpakking en koolstofemissies te minimaliseren, en MM levert aan bijna alle postcodes in de aangrenzende VS.

Misfits-marktoverzicht | “Ik hou ervan om voedsel te bewaren, zodat het niet verloren gaat. En ik hou van de uitdaging om maaltijden te maken van de producten die elke week verkrijgbaar zijn.” –@chefjennyben (Lees alle recensies)


Best voor | Verse groenten, ter ondersteuning van regeneratieve en duurzame landbouwpraktijken
Prijs | Dozen beginnen bij $ 69
Levert aan | Landelijk (Zie meer)

Farmer Jones Farm is een familieboerderij van de tweede generatie als onderdeel van The Chef’s Garden in Ohio. Het team investeert in biologische en regeneratieve landbouwpraktijken, zoals wisselende veldbeplantingen tussen producten en gewassen met meerdere soorten, wat zowel de planten als de bodem ten goede komt. Naast eenmalige productboxen zoals “krachtpatsergroenten” en “nitraatrijke verse groenten”, heeft Farmer Jones Farms ook robuuste abonnementsopties, met vijf procent korting. Je kunt ook lokaal verse groenten doneren om voedselschaarste aan te pakken!

Boer Jones Beoordeling | “Het meest verbazingwekkende assortiment prachtige groenten. Dingen waar ik nog nooit van gehoord heb, zoals oca. En de smaken! NIETS zoals wat je in de winkels krijgt. Niet eens te vergelijken.” – Mary L (Bekijk alle reviews)


Best voor | Afvalvrije producten
Prijs | Dozen beginnen bij $ 15
Levert aan | Maryland, Washington, DC, Greater Philadelphia, Zuid-New Jersey, Noord-Delaware en Raleigh, North Carolina. (Controleer uw postcode)

Hungry Harvest wil dat we gebruiken elk deel van elke plant. Door samen te werken met boeren om verse, voedzame groenten en fruit te redden die anders verloren zouden gaan, levert het bedrijf in plaats daarvan verse producten aan onze deuren. Vanaf $ 15, de dozen zijn er in verschillende maten en Hungry Harvest deelt eenvoudige recepten, opslagtips en keukenhacks zodat we het meeste uit onze producten kunnen halen. Het is vermeldenswaard dat elke bezorging ervoor zorgt dat er minstens 10 kilo voedsel niet wordt verspild.

Hungry Harvest recensie | “Ik vind het heerlijk om vers eten te laten bezorgen. Ik weet dat mijn geld naar mensen gaat die echt om de gemeenschap geven.” – Eileen (Lees alle recensies)


Best voor | Betaalbare, gevarieerde leveringen van producten
Prijs | Dozen beginnen bij £ 12
Levert aan | Verenigd Koninkrijk (Alles bekijken)

Oddbox, een gecertificeerde B Corp gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, koopt op ethische wijze verse producten in bij tientallen redelijk betaalde boeren en leveranciers in het hele land. Het fruit en de groenten van Oddbox worden ‘s nachts bezorgd om overmatige uitstoot tot een minimum te beperken en komen bij u aan de deur in een recyclebare verpakking. Wekelijkse dozen met duurzame producten beginnen bij £ 12, perfect voor een stel, of je kunt kiezen voor een grote familiebox voor £ 23. Overgebleven producten worden gedoneerd aan organisaties die voedselarmoede bestrijden in het VK.

Oddbox-recensie | “Het is geweldig om je ideeën voor de week te testen met de nieuwste groep groenten en fruit uit oddbox, terwijl je weet dat je helpt om onnodige verspilling te verminderen. Briljant initiatief.” – Deborah L. (Bekijk alle recensies)


Best voor | Vegetarische, paleo- en omnivoorboxen, eiwit- en zuivelproducten
Prijs | Dozen beginnen bij $ 25
Levert aan | NYC & Jersey City/Hoboken (Alles bekijken)

Farm to People brengt de marktervaring van de boer naar de deur van NYC met zijn biologische, seizoensgebonden producten, eiwitten en boodschappen. Met name de producten zijn afkomstig van GGO-vrije, biologische en regeneratieve boerderijen. Het beste tot nu toe: de helft van elke ingezamelde voedseldollar gaat rechtstreeks naar de boer of kleine partijmaker. U kunt à la carte gaan of kiezen voor een abonnement – en ruilen met items die u niet wilt en degene toevoegen die u wel wilt. Paleo-, omnivoor- en vegetarische diëten worden ook ondergebracht in specifieke vakken.

Boerderij voor mensen Beoordeling | “Ik gebruik Farm to People nu ruim 2 jaar. Ik hou van het feit dat de producten lokaal worden ingekocht, wat reistijd, afval en uitstoot vermindert. Het is ook een geweldige manier om lokale boerderijen en boeren te ondersteunen.” – @thevicstyles (Lees alle recensies)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *