6 beste prenatale vitamines met natuurlijke ingrediënten

By | May 12, 2023

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten die we persoonlijk hebben onderzocht, getest en waar we oprecht van houden. Lees hier meer over onze methodologie en ons bedrijfsmodel.

Of je nu in verwachting bent of probeert zwanger te worden, het nemen van hoogwaardige prenatale vitamines is essentieel bij het voorbereiden van je lichaam op een baby. Het dagelijkse supplement kan voedingshiaten helpen overbruggen en bijdragen aan een gezonde zwangerschap. Helaas bevatten veel prenatale vitamines op de markt ondermaatse ingrediënten en zelfs vulstoffen. Om nog maar te zwijgen, velen van hen hebben een sterke smaak of zijn moeilijk te verteren, vooral in het eerste trimester. Tijdens ons onderzoek ontdekten we ook dat veel bedrijven zich alleen richten op vrouwen met hun prenatale supplementen, vergetend dat mannen ook supplementen nodig hebben voor vruchtbaarheid en conceptie.

Onze redacteuren hebben heinde en verre gezocht naar de allerbeste natuurlijke prenatale opties voor zowel mannen als vrouwen – om de essentiële voedingsstoffen te bieden die u nodig heeft voor de ontwikkeling van de foetus, de kwaliteit van sperma en eicellen en de gezondheid van de moeder. We hebben ook gesproken met onze OBGYN’s en zorgverleners om hun inzicht te krijgen in de beste merken, dus u kunt erop vertrouwen dat de onderstaande aanbevelingen zowel door de redactie zijn getest als door artsen worden aanbevolen. Lees verder voor onze eerlijke recensies over elk prenataal merk, inclusief wat we vonden van de smaak, geur en hoeveel pillen je elke dag moet innemen.

**Deze beoordeling is geen gezondheidsadvies. Praat met uw OBGYN of zorgverlener voordat u supplementen aan uw dieet toevoegt.


1. We Natal

Natuurlijk | Natuurlijk, vegetarisch, vrij van vulstoffen en chemische bindmiddelen, glutenvrij, allergeenvriendelijk
Opvallende kenmerken | Maandelijkse abonnementen en bundels, testen door derden, duurzame verpakkingen
Prijs | $ 59,95 voor een voorraad van 30 dagen (per persoon, drie pillen per dag)

Conceptie is geen eenzijdige vergelijking, en het zou niet aan slechts één partner moeten zijn om hun lichaam voor te bereiden op een mogelijke zwangerschap. Betreed WeNatal, een merk voor prenatale vitaminesupplementen dat paren bedient met schone en wetenschappelijk onderbouwde formules. De drie prenatale pillen voor vrouwen bevatten maar liefst 400 mg choline en de WeNatal For Him bevat 100 mcg selenium (essentieel voor de beweeglijkheid van sperma), naast andere antioxidanten en voedzame ingrediënten. Wat betreft smaak/geur, we houden van de mint-essentie en hoe gemakkelijk deze drie capsules in één keer door te slikken zijn. Van mooie verpakkingen en reiskoffers tot het familiemanifestatiedagboek, WeNatal brengt partners bij elkaar en zorgt ervoor dat we ons minder alleen voelen op een reis die soms vaak eenzaam kan aanvoelen.


2. FullWell

Natuurlijk | Natuurlijke, biologisch beschikbare voedingsstoffen, niet-GMO, allergeenvriendelijk
Opvallende kenmerken | Gemaakt in de VS, ontwikkeld door een geregistreerde diëtist en vruchtbaarheidsexpert, maandelijkse abonnementen, HSA/FSA-geschikt
Prijs | $ 49,95 voor een leveringsabonnement van 30 dagen (acht per dag)

FullWell is ontwikkeld door Ayla Barmmer, een geregistreerde diëtiste, expert op het gebied van gezondheid en vruchtbaarheid van vrouwen, en mama zelf. Wat we het leukst vinden aan deze prenatale vitamines, zijn de geweldige ingrediënten en dat de formules niet-GMO zijn en door derden zijn getest. Hoewel je twee keer per dag vier vrij grote capsules moet nemen, bevat FullWell meer choline, magnesium en calcium dan de meeste prenatale vitamines op de markt en ingrediënten in actieve, biologisch beschikbare vormen. Ze zijn ook vrij van allergenen zoals soja, gluten, maïs en zuivelproducten. Voor ons is die afweging de moeite waard om de beste ingrediënten in ons lichaam te stoppen ter voorbereiding op de conceptie of tijdens de zwangerschap/postpartum. Dat gezegd hebbende, deze kunnen moeilijker te verteren zijn als je last hebt van ochtendmisselijkheid (de geur is vrij sterk en kan onaangenaam zijn als je geur wordt versterkt) of als je moeite hebt met pillen. Toch krijgt het een A+ in ons boek. De maandelijkse abonnements- en bundelopties (het merk heeft visolie, een zenuwkalmerende tonic en prenataal voor mannen) zijn ook geweldig om kosten te besparen.


3. Gezondheid zoeken

Natuurlijk | Natuurlijke, biologisch beschikbare voedingsstoffen, vegetarisch, non-GMO, glutenvrij
Opvallende kenmerken | Onafhankelijk getest, maandelijkse abonnementen
Prijs | $ 59,95 voor een voorraad van 30 dagen (acht per dag)

Seeking Health heeft een aantal prenatale supplementen in capsules en poeders, maar onze favoriet is de Optimal Prenatal Capsules vanwege de vijfsterreningrediënten, waaronder 800 mcg folaat en 250 mg choline. Deze capsules zijn geschikt voor vegetariërs en vrij van allergenen en GGO’s. Ze bevatten alle biologisch beschikbare voedingsstoffen die ons lichaam (en toekomstige baby’s!) nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling en zwangerschap. Nogmaals, deze heeft twee keer per dag vier capsules nodig (een grote vraag, we weten het!), maar de geur en smaak zijn vrij subtiel. We vinden het ook geweldig dat Seeking Health een prenataal poeder heeft dat je in je smoothies kunt sluipen als je de capsules niet aankan. De beste ingrediënten in meerdere vormen – win, win!


4. Ritueel

Natuurlijk | Natuurlijke, biologisch beschikbare voedingsstoffen, niet-GMO, veganistisch
Opvallende kenmerken | Maandelijkse abonnementen, gerecyclede verpakkingen, traceerbare toeleveringsketen, komen in aanmerking voor FSA- en HSA-vergoedingen
Prijs | $ 39 voor een voorraad van 30 dagen (twee per dag)

Ritual is meer dan alleen een toonaangevende naam als het gaat om natuurlijke supplementen – het merk is ook een van onze buren, gevestigd in het zonnige SoCal. We vinden het geweldig dat deze prenatalen een dozijn schone (en volledig traceerbare) voedingsstoffen integreren die op verantwoorde wijze afkomstig zijn van over de hele wereld om ons van pre- tot post-zwangerschap te begeleiden. De capsules zijn ook veganistisch en vrij van gluten, allergenen en GGO’s. Waar houden we echter het meest van? De geur en kleur natuurlijk. Kies uit citrus of munt (hoewel we citrus aanbevelen, vooral voor de ochtend) en sta jezelf toe te glimlachen terwijl je slechts twee (ja, twee!) gouden capsules neemt. Eindelijk een supplement dat leuk en gemakkelijk is voor onze buik.


5. Perelel-gezondheid

Natuurlijk | Natuurlijke, biologisch beschikbare voedingsstoffen, glutenvrij, non-GMO
Opvallende kenmerken | Maandelijkse abonnementen, door OBGYN opgericht, verminderde ecologische voetafdruk, milieuvriendelijke verpakking
Prijs | $ 48 voor een voorraad van 30 dagen (één pakket gebundelde vitamines per dag)

Voor een merk dat ons letterlijk door onze reis vóór en na de conceptie leidt, houden we van Perelel Health, speciaal opgericht door een OBGYN. Deze prenatale vitamines met biologisch beschikbare ingrediënten zijn specifiek voor elk trimester (inclusief multi-packs voor mannen) voor de meest effectieve supplementen, en de kleurrijke en tegenvriendelijke verpakking is ook niet verschrikkelijk om naar te kijken. Toen we Perelel zelf probeerden, hielden we van de eenvoud (proberen zwanger te worden is vermoeiend genoeg) en hoe reisvriendelijk de individuele pakketten zijn. We namen ze mee op pad voor een weekendje weg en bespaarden zo veel ruimte in onze koffer. De supplementen zijn ook een niet-misselijke formule, en we hadden er geen probleem mee om deze ‘s ochtends op een lege maag naar binnen te krijgen. Dankzij een Carbonfree-partnerschap ondersteunt Perelel CO2-compensatieprojecten en gebruikt het milieuvriendelijke verpakkingen, wat beter is voor u en de planeet.


6. Nodig

Natuurlijk | Biologisch beschikbare voedingsstoffen, non-GMO, allergeenvriendelijk, door derden getest
Opvallende kenmerken | Maandelijkse abonnementen en bundelopties, gemaakt in de VS bij een FDA-, GMP- en QAI-gecertificeerde biologische faciliteit, klimaatneutraal, onderdeel van 1% voor de planeet, B Corp-gecertificeerd
Prijs | $ 69,99 voor een voorraad poeder voor 30 dagen (bespaar met abonnementsopties)

Benodigde prenatale overwinning in ons boek als het gaat om smaak en vorm. Hoewel het merk capsulesupplementen aanbiedt, waren we het meest geïntrigeerd door het prenatale multipoeder, dat is samengesteld door perinatale en voedingsdeskundigen en boordevol 400 mg choline. We blendden het vanillepoeder door onze ochtendsmoothie en probeerden het ook met notenmelk (zo lekker!). We hebben ook het ethisch geproduceerde prenatale collageenpoeder geprobeerd voor extra eiwit opgelost in onze ochtendkoffie en konden het niet eens proeven. We houden ervan dat Needed – een gecertificeerde B Corp – een breed scala aan supplementen biedt voor alle stadia van de conceptie en ook voor mannen. De voorbeeldpakketten maken het gemakkelijk om te testen en uit te proberen voordat u zich vastlegt op een voorraad van een maand.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *