7 beste sites om een ​​jurk te huren in 2023

By | May 13, 2023

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten die we persoonlijk hebben onderzocht, getest en waar we echt van houden. Lees hier meer over onze methodologie en ons bedrijfsmodel.

Als het gaat om evenementen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, vakantiegala’s, schooldansen of zwangerschapsshoots, is het huren van een jurk of japon beter dan het kopen van stukken die maar één keer worden gedragen. Kleding die achterin onze kasten zit, voegt geen waarde toe aan ons leven, en evenmin goedkope fast-fashion-kledingstukken die snel uit de mode raken maar de planeet vervuilen. Huren is een betaalbare manier om designerjurken te dragen En het is een duurzamere optie. Win-win.

Hieronder staan ​​onze favoriete sites om online een jurk of merkkleding te huren. Velen bieden abonnementen aan (we houden van het maandelijkse abonnement van Rent the Runway!) als je wilt investeren in nietjes, maar je garderobe wilt aanvullen door gelegenheidskleding te huren.

Liever kopen? Bekijk deze eens duurzame luxe ontwerpers waar je jarenlang plezier van zult hebben, tweedehands kopen of zelfs lenen van een vriend!


Beste overallik | Meest inclusieve maatvoering | Beste voor moederschap


1. Huur de landingsbaan

Inventaris | Designerverhuur, inclusief schoenen, tassen en accessoires
Best voor | Jurken voor speciale gelegenheden
Prijsbereik | Eenmalige verhuur vanaf $ 30 per stuk

Rent the Runway “is de favoriete go-to van onze redacteur voor gelegenheidsspecifieke verhuur, maar ook voor maandelijkse lidmaatschapsmodellen. De site bevat een brede selectie designerkleding en black tie-jurken van honderden merken, vanaf slechts $ 30 per kledingstuk voor een huurperiode van vier dagen. We vinden het geweldig dat je door de geüploade foto’s van vorige huurders kunt bladeren om te zien hoe de jurk andere mensen past binnen een bepaald bereik van maat/lengte/lichaamstype – zoooo handig! Rent the Runway stuurt je ook een back-upformaat (voor het geval dat) en de kans om het stuk te kopen als je verliefd wordt. Het bedrijf zorgt zelfs voor de stomerij! Kies uit de drie standaardplannen van RTR of huur à la carte voor uw grote evenement.


2. Le Tote

Inventaris | Maandelijkse abonnementsbox met kleding, sieraden en accessoires
Best voor | Bereik van selectie, samengestelde collecties, zwangerschaps-kleding
Prijsbereik | Lidmaatschappen vanaf $ 59/maand

Met Le Tote kun je een ‘tas’ samenstellen met meerdere kledingstukken en accessoires, om een ​​onbeperkt aantal keren per maand te dragen. Het is simpel: u draagt ​​uw kleding, stuurt ze terug en ontvangt uw volgende set opties slechts enkele dagen later. Deze verhuurservice is ideaal als je regelmatig nieuwe kleding koopt voor werkevenementen of als je zwanger bent – er is een fantastisch kraamassortiment. We houden van de verschillende merken, van Calvin Klein en Vince Camuto tot ASTR the Label en Free People. Het bedrijf biedt gratis verzending in beide richtingen en zorgt voor de stomerij.


3. Gwynnie-bij

Inventaris | Maandelijks lidmaatschap tot 10 items
Best voor | Inclusief maatvoering
Prijsbereik | Lidmaatschappen vanaf $ 49/maand

De online abonnementsservice voor kleding van Gwynnie Bee helpt leden elke dag stijlvol en slim te zijn! Het merk biedt gratis verzending en gratis ruilen voor verhuur van kleding, en we houden van de selectie werkkleding, vrijetijdskleding en formele kleding, variërend in de maten 0-32. Veel pakketten beginnen met de eerste maand 50 procent korting en u kunt maximaal 10 artikelen tegelijk huren.


4. Kast

Inventaris | Maandabonnement box met designer jurken & kleding
Best voor | Zwangerschap verhuur
Prijsbereik | Lidmaatschappen vanaf $ 69/maand

Armoire is een one-stop-shop voor de meest stijlvolle kledingkast. Elke maand ontvangt u artikelen die naar uw smaak zijn gepersonaliseerd. U kunt zolang u lid bent gerust kopen, huren en retourneren, ruilen voor een andere maat of opsturen voor een gratis schoonmaakbeurt. Met behulp van de resultaten van uw persoonlijke stijlquiz, evenals input van klanten en huidige modetrends van Boden, French Connection en meer, stelt Armoire elke doos samen die specifiek voor u is, met een waarde van meer dan $ 300. Waar we het meest van houden is de collectie werkkleding met modieuze blazers, kokerrokken, broeken en jurken.


5. Glamoureuze hoek

Inventaris | Designerjurken, -sets en -japonnen te huur, geliefde items om te kopen
Best voor | Australië verhuur
Prijsbereik | Lidmaatschappen vanaf $79 AUD/maand; eenmalige verhuur vanaf $49 AUD/maand

Glam Corner, een in Sydney gevestigde kledingverhuurservice, begon in 2012 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende websites voor designerverhuur in Australië. De gecertificeerde B Corp heeft een passie voor het aanbieden van hoogwaardige kledingstukken uit meer dan 1.500 stijlen aan haar huurders en tegelijkertijd het verminderen van de ecologische (en financiële!) impact van de mode. We vinden het vooral leuk dat Glam Corner een reeks maten en stootvriendelijke kleding biedt. Je kunt ook de fysieke winkel van Glam Corner bezoeken!


6. Stijl lenen

Inventaris | Designerkleding, schoenen, tassen en accessoires te huur
Best voor | Snelle verzending, betaalbare stukken
Prijsbereik | Eenmalige verhuur vanaf $ 45

Met Style Lend kunt u bladeren door duizenden unieke designeritems die met de hand zijn geselecteerd uit de best geklede kasten van New York. Laat een stuk voor een speciale gelegenheid binnen twee tot drie dagen bezorgen (of binnen enkele uren als je in NYC woont). Bewaar het item vervolgens zeven dagen en als de jurk niet perfect is, kunt u een “Fit Return” indienen en het bedrijf zal het op tijd omruilen voor uw evenement of u terugbetalen.


7. Haverdash

Inventaris | Designerjurken & jumpsuits, zwangerschapskleding
Best voor | Flexibiliteit, onbeperkte rotatie & huurperiode
Prijsbereik | Lidmaatschappen vanaf $ 59/maand

Haverdash is nieuw in de stad! Deze online stijlabonnementsservice biedt haar leden toegang tot modeverhuur voor een vast maandelijks bedrag. Kies maximaal drie stijlen per zending en bewaar ze zo lang als je wilt. Als je de stijl permanent aan je kast wilt toevoegen, kun je stukken tegen gereduceerde prijzen kopen. Of stuur ze gerust terug en krijg een andere doos (wassen, spoelen, herhalen)! Verzenden (en retourneren) is altijd gratis, net als chemisch reinigen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *