9 boekenclubabonnementen die onze leeslijst vers houden

By | May 23, 2023

Clubs waar je lid van kunt worden vanaf je bank

Lezen helpt om onze schrijf- en analytische vaardigheden op te bouwen, ons geheugen te verbeteren, En stress verminderen. Het is geen wonder dat we graag onderuit kruipen met een goed boek en ons verplaatsen naar onbekende werelden of vervlogen tijden.

Tegenwoordig is het gemakkelijker dan ooit om je volgende favoriete boek te vinden. Meld u aan met deze boekabonnementen om gepersonaliseerde aanbevelingen, vroege en nieuwe releases van geliefde auteurs of weinig gebruikte boeken te ontvangen om toe te voegen aan uw boekenplank.

En als je het leuk vindt om ergens van te nippen terwijl je in een nieuwe roman of non-fictie duikt, bekijk dan onze gidsen voor biologische koffie abonnementen En biologische wijn abonnementen!


1. Boek van de maand

Best voor | Vroege en nieuwe releases
Verzend naar | ONS
Prijs | Vanaf $ 14,99/maand voor één boek

Altijd op de hoogte willen blijven van de nieuwste en beste artikelen? Boek van de maand doet precies dat zonder het zware werk. Met een maandelijks boekenabonnement controleert het BOTM-team vijf boeken in verschillende genres, en vervolgens kies je je favoriet. Als je geen van de reads voelt, kun je op elk moment een maand overslaan of in plaats daarvan een oudere keuze kiezen. Elke keer een win-win, elke maand.

Neem een ​​abonnement op Boek van de Maand


2. Boxwalla

Best voor | Klassiekers
Verzend naar | Internationale bestemmingen
Prijs | Vanaf $ 29,95/maand voor één doos (twee boeken)

Vernoemd naar de Indiase term voor ‘reizende koopman’, maakt Boxwalla abonnementsdozen vol films, schoonheidsproducten en boeken. Verpakt in boomvrij handgeschept papier gemaakt door lokale Indiase dorpelingen en ambachtslieden, bevatten de boekendozen uitstekende schrijvers van over de hele wereld, vroeger en nu. Je kunt elke combinatie van klassiekers of klassiekers vinden, met auteurs van Duitsland tot Rwanda.

Abonneer je op Boxwalla


3. De boekendropping

Best voor | YA-boeken
Verzend naar | Internationale bestemmingen
Prijs | Vanaf $ 6,99/maand voor één boek

Met het maandelijkse abonnement van The Book Drop steun je Bethany Beach Books, een in Delaware gevestigde onafhankelijke boekwinkel die al bijna drie decennia bestaat. Elke maand ontvang je een paperbackboek op maat gemaakt voor jouw smaak en een speciaal briefje, verpakt in een recyclebare verpakking, rechtstreeks naar je toegestuurd. We hoeven in ons drukke leven geen tijd te verspillen aan het vinden van ons volgende geweldige boek: het Book Drop-team is er mee bezig.

Abonneer je op De Boekdrop


4. Feministische boekenclub

Best voor | Intersectionele keuzes
Verzend naar | Internationale bestemmingen
Prijs | Vanaf $ 12,00/maand voor een virtueel lidmaatschap

Voor een door de gemeenschap gedreven boekenclub houden we van Feminist Book Club. Elke maand overleggen leden over de boeken die ze willen lezen en stemmen ze om de keuze af te ronden. Met drie abonnementsopties omvat onze favoriet boeken naast goodies van bedrijven die eigendom zijn van vrouwen en homo’s. Elk onderdeel van het proces omvat verantwoorde inkoop en duurzaamheid; het bedrijf gebruikt minimale verpakkingen, haalt waar mogelijk lokale producten op en eerlijke lonen voor al zijn leveranciers. Oh, en hadden we al gezegd dat 5 procent van elke verkoop feministische organisaties over de hele wereld ondersteunt?

Abonneer u op Feminist Book Club


5. Boekaanbevelingen op maat

Best voor | Gepersonaliseerde aanbevelingen
Verzend naar | Wereldwijd (Aanbevelingen); VS (gebonden)
Prijs | Vanaf $ 16,00/kwartaal voor aanbevelingen

Misschien ben je niet klaar voor elke maand een hardcover IRL, en dat is oké: Tailored Book Recommendations staat voor je klaar. Met het kwartaalabonnement deel je de boeken en genres die je het leukst vindt, en binnen twee weken mailt een van de ‘bibliologen’ van TBR je drie gepersonaliseerde aanbevelingen. Als u klaar bent om te upgraden, kunt u zich aanmelden om drie daadwerkelijke hardcovers te ontvangen en deze rechtstreeks naar u te laten verzenden.

Abonneer u op Boekaanbevelingen op maat


6. Kleine feministe

Best voor | Diverse, inclusieve kinderboeken
Verzend naar | Internationale bestemmingen
Prijs | Vanaf $ 19,75/maand voor één boek

Als je meer diverse verhalen wilt delen met je kleintjes van 0-9, ga dan naar Little Feminist. Aangezien slechts een derde van de boeken vrouwelijke personages bevat – en slechts 13 procent een persoon van kleur bevat – is het van vitaal belang dat we onze kinderen verschillende perspectieven, levensstijlen en achtergronden leren. Winkel op leeftijd en je ontvangt bij elke maandelijkse bestelling een boek, activiteit, discussiegids en ouderbrief. Toon gelijkheid en empathie met het hele gezin.

Abonneer je op Little Feminist


7. Gerustgesteld

Best voor | Zelfzorg en ontspanning
Verzend naar | VK, Europa, Noord-Amerika
Prijs | Vanaf £ 12,80/maand voor één boekendoos

De tijd nemen om te lezen is absoluut een vorm van zelfzorg, en Reposed wil ervoor zorgen dat we elk moment ervan ervaren en ervan genieten. Bij een maandabonnement op maat van de moderne vrouw ontvang je een doordacht boek En extra’s zoals thee, schoonheidsbehandelingen of fijne chocolaatjes. En welk leespakket u ook ophaalt, de opbrengst steunt een handvol liefdadigheidsorganisaties. Zet het geluid uit, reset en ontspan met deze boekendoos.

Abonneer je op Reposed


8. Maandelijks gebruikte boeken

Best voor | Actie avontuur
Verzend naar | ONS
Prijs | Vanaf $ 6,79/maand voor één boek

Wil je elke maand doorgelichte boeken aan je boekenplank toevoegen voor minder dan de kosten van Netflix? Used Books Monthly stuurt je maximaal vier voorzichtig gebruikte boeken die zijn afgestemd op het genre van je voorkeur. Houd auteurs en hun verhalen in omloop met dit eenvoudige abonnement of cadeau aan een vriend die zijn persoonlijke bibliotheek wil opbouwen. Boeken van hoge kwaliteit, goede voorwaarden en een lage prijs.

Koop maandelijks gebruikte boeken


9. Oproepnummer

Best voor | Zwarte literatuur en auteurs
Verzend naar | ONS
Prijs | Vanaf $ 22/kwartaal voor één boek

Call Number, samengesteld door een echte bibliothecaris, zal je helpen zwarte auteurs te leren kennen en te omarmen. De driemaandelijkse abonnementsservice biedt fictie, non-fictie, indie en jongvolwassen genres en bezorgt elke drie maanden een doos aan je deur. Binnenin zitten een boek, een handvol thema-items en een bibliotheekpakket met een cataloguskaart, ruglabel en meer. (Je kunt ook kiezen voor zojuist het boek als dat je voorkeur heeft!) Begin nu met het bouwen van je Blacklit-collectie!

Winkel telefoonnummer


VERWANTE LEZING


Uitgelichte afbeelding via Boek van de maand

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten waar we echt van houden. Als u uiteindelijk een aankoop doet via een van onze gelieerde links, kunnen we een commissie verdienen. Kom meer te weten hier.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *