9 Lifestyle-websites voor vrouwen waar we geobsedeerd door zijn

By | May 11, 2023

Lifestyle-websites proberen alles voor iedereen te dekken, maar als vrouwen, vrouwen en niet-binaire mensen hebben we meerdere lagen met unieke behoeften en interesses – en we verdienen media die onze interesses erkennen.

We volgen deze 9 websites die even vindingrijk als empowerment en opbeurend zijn – en die alles omvatten, van persoonlijke financiën tot bewuste meditatie.

Bekijk onze favoriet nieuwsbrieven voor vrouwen ook!


1. De snit

Onze Go-To voor | Nieuws & politiek
Onderwerpen | Stijl, zelf, cultuur en macht
Een functie waar we van houden | 180 vrouwelijke leidinggevenden lanceren Time’s Up-advertenties

Toen The Cut jaren geleden werd gelanceerd, was het een online publicatie voor vrouwen met stijl en zichzelf in gedachten. Tegenwoordig zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende bron voor politiek, actuele gebeurtenissen en de eerlijke, uitdagende gesprekken die we met elkaar voeren. Op sommige dagen gaat content over Danity Kane en ‘Vanderpump Rules’, terwijl andere dagen draaien om March for Our Lives, loopbaanadvies en borstvoeding op het werk. Omdat wat het betekent om een ​​succesvolle vrouw te zijn, stijl, zelf en discussie over actuele gebeurtenissen kan omvatten.


2. Zout

Onze Go-To voor | Positiviteit van het lichaam
Onderwerpen | LGBTQIA+ levensstijl, seks & lichaam, relaties, ouderschap
Een functie waar we van houden | Hoe ik eindelijk mijn Black Fat Femme-lichaam bevrijdde

Unapologetic en intersectioneel, Salty is niet hier voor censuur of het corporate merk van feminisme. Deze door vrijwilligers gerunde, onafhankelijke website is gewijd aan het versterken van de stemmen van vrouwen, transgenders en niet-binaire mensen over onderwerpen waar anderen anders misschien voor terugdeinzen. Hun kijk op #MeToo, sekswerk en body positivity is verfrissend en verhelderend, en we zouden er allemaal baat bij hebben om wat tijd te nemen om in te graven en te lezen. Met kernprincipes zoals inclusiviteit, gemeenschap, plezier en respect, viert en verheft hun inhoud authenticiteit en leeft het meest waarheidsgetrouwe leven dat we kunnen.


3. De goede handel

Onze Go-To voor | Ethisch en duurzaam leven
Onderwerpen | Lifestyle, mode, beauty, zelf, thuis, cultuur
Een functie waar we van houden | De 9 beste meditatie- en ademhalings-apps om angst te verminderen

In de afgelopen zeven jaar heeft The Good Trade content over duurzaam leven en beleggen met sociaal bewuste merken behandeld, wetende dat we met onze dollars vaak stemmen op de wereld die we willen. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een bereik van miljoenen lezers met boeiende inhoud, variërend van mindful leven tot persoonlijke financiën tot seizoensmode. Als je geïnteresseerd bent in fairtrade mode-items, lokale en duurzame spots om te bezoeken, of inspirerende samengestelde artikelen van het internet, dan zul je vooral dol zijn op The Daily Good, een artikel van 30 seconden dat elke ochtend wordt verzonden vol met de gepersonaliseerde berichten van het team. aanbevelingen.


4. Bloed + Melk

Onze Go-To voor | Empowerment van wellness-informatie en -verhalen
Onderwerpen | Seks, lichaam, menstruatie, geestelijke gezondheid, moederschap
Een functie waar we van houden | Sacrale genezing + het belang van baarmoedergenezing

Blood + Milk is meer dan een online publicatie of website om rustig te lezen. Het is een gemeenschapsbron; een oproep tot ontwaken; een collectieve roep om genderrechten en het einde van de onderdrukking van vrouwen. Blood + Milk, de redactionele tak van het biologische tamponmerk Cora, is onze favoriete site voor langere redactionele artikelen, krachtige verhalen en inclusief advies over seks, lichaam, menstruatie en meer. Voor het soort artikelen dat u naar al uw vrienden wilt doorsturen, voegt u deze site toe aan uw bladwijzers.


5. Darling-tijdschrift

Onze Go-To voor | Inspiratie
Onderwerpen | Cultuur, relaties, reizen, stijl, creativiteit
Een functie waar we van houden | De gewoonten van zeer succesvolle vrouwen samengevat in één infographic

Darling Magazine is geboren als een printmagazine om de kunst van het vrouw-zijn opnieuw te definiëren: alle afbeeldingen die ze gebruiken zijn onaangeroerd en hun inhoud is geschreven om lezers kracht bij te zetten. Maar tegenwoordig is Darling geëvolueerd tot zoveel meer dan alleen een gedrukt tijdschrift: het is de ideale bron wanneer je inspiratie en motivatie nodig hebt. En als je niet zeker weet waar je moet beginnen, hebben ze keuzes voor je uitgekozen wanneer je ambitieus, overweldigd of avontuurlijk bent. Met krachtige functies van onder meer Meghan Markle, Joanna Gaines en Rupi Kaur, is Darling media waardoor we ons geliefd voelen, niet minder.


6. Autostraddle

Onze Go-To voor | LGBTQ+ levensstijl
Onderwerpen | Kunst- en popcultuur, seks en daten, gemeenschap, identiteiten
Een functie waar we van houden | Hoe queer- en transvrouwen elkaar genezen na orkaan Harvey

Autostraddle, een voormalige winnaar van de GLAAD Media Award voor Outstanding Blog, heeft de levens van lesbische, biseksuele en queer vrouwen (evenals niet-binaire mensen) bijna 10 jaar lang getransformeerd. Ze bieden een frisse stem en een krachtig perspectief om alle vrouwen het gevoel te geven dat ze waardevol, gelijk en opgemerkt zijn, dus het is geen wonder dat ze de nummer één lesbische lifestyle-website ter wereld zijn. En waar we het meest van houden, zijn de waarden die ze toepassen op al hun inhoud: nooit kritisch of plagerig over het uiterlijk van vrouwen, kwaliteit boven kwantiteit met een punt, en diversiteit en inclusie met zowel beeld als geschreven inhoud. Het Autostraddle-team is ook meer dan alleen online: ze organiseren wereldwijde meet-ups, verkopen merchandise en regelen uitjes, omdat hun uiteindelijke doel is om overal waar ze komen een community te creëren.


7. Carrière Contessa

Onze Go-To voor | Carrière advies
Onderwerpen | Loopbaantips, sollicitatiegesprekken, vacatures, coaching & webinars
Een functie waar we van houden | Empathie op het werk – en waarom het er (echt) toe doet

Of je nu aan het begin van je carrière staat, een transitie op het werk doormaakt of onderhandelt over je volgende loonsverhoging, Career Contessa heeft de middelen die je nodig hebt om er het beste van te maken. We vinden het geweldig dat ze middelen hebben voor vrouwen in een breed scala van industrieën, en hun bibliotheek met downloads, cursussen en podcasts is anders dan alle andere. Begin de carrière van je dromen met hun begeleide 28-daagse plannen voor het vinden van een nieuwe baan, meer geld verdienen of nieuwe vaardigheden leren – of blader gewoon door hun archieven voor tal van waardevolle carrière-inhoud.


8. Creëren en cultiveren

Onze Go-To voor | Ondernemerschap
Onderwerpen | Loopbaanadvies, vrouwelijke leiders, digital & tech
Een functie waar we van houden | 3 ondernemers delen hun geheimen over het bouwen van een slim merk

De missie van Create & Cultivate is om vrouwen te ondersteunen die de carrière van hun dromen willen creëren en cultiveren, en ze zetten door. De dames achter Create & Cultivate zitten boordevol wijze adviezen en middelen voor zowel beginnende als gevestigde ondernemers, van tips voor het eerste jaar tot het starten van een bedrijf tot het omgaan met een bijzonder trage werkdag. En ze hebben hun inhoud ook op de weg gebracht, met hun prachtige branded conferenties en pop-ups, zodat u online of IRL met hen kunt communiceren.


9. zij

Onze Go-To voor | LGBTQ+ cultuur en essays
Onderwerpen | Popcultuur, stijl, politiek, nieuws
Een functie waar we van houden | Inqueery: inheemse identiteit en de betekenis van de term ‘tweegeesten’

Voor onze wekelijkse dosis popcultuur, stijl, politiek en nieuws, kun je ze lezen, een uitgeroepen gemeenschapsplatform van de volgende generatie dat de LGBTQ+-gemeenschap beschrijft en viert. Naast het delen van uitstekende en informatieve inhoud (we houden van zowel de geschreven artikelen als de video’s), sturen ze ook een nieuwsbrief voor iedereen die “het beste wil van wat queer is”, rechtstreeks in je inbox.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *