9 online therapiesites voor betaalbare counseling

By | May 12, 2023

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten die we persoonlijk hebben onderzocht, getest en waar we oprecht van houden. Lees hier meer over onze methodologie en ons bedrijfsmodel.

Met alles wat er in de wereld gebeurt, zijn velen van ons meer gestrest dan ooit en hebben ze steun nodig – we zullen de eersten zijn om toe te geven dat we ons vaak zo voelen. Daarom zijn we grote fans van online therapie en virtuele counseling om de hulp te krijgen die we nodig hebben, vooral wanneer persoonlijke sessies niet altijd mogelijk zijn.

Online therapie is niet alleen goedkoper, maar het is ook een toegankelijke en handige service die altijd en overal hoogwaardige ondersteuning biedt met getrainde therapeuten. Velen hebben zelfs opties voor chattherapie als u merkt dat u meteen met iemand moet praten.

“Virtuele therapie is een toegankelijke, handige en aanpasbare optie.”

Onthoud: er is geen schande in therapie, of u nu gewoon met iemand moet praten of geïnteresseerd bent in het onderzoeken van behandelingen en voorgeschreven medicatie voor geestelijke gezondheid. Van angst tot ocs tot huwelijksproblemen, deze therapiewebsites en -apps kunnen je rechtstreeks vanuit je huis (of auto, want soms is het de enige stille ruimte, toch?) in contact brengen met een favoriete counselor.

En als u zich in de Verenigde Staten bevindt en uw counselingsessies wilt laten dekken, vindt u hier een geweldige gids voor het vinden van online therapie die werkt met uw verzekering. (En voor degenen in het VK: Mijn therapeut online is een goede optie!)

Of je nu geïnteresseerd bent in telefoon-, sms- of video-opties, we hopen dat deze bronnen je zullen helpen bij het vinden van de ondersteuning die je nodig hebt. 💛 En als je op zoek bent naar therapiemogelijkheden voor jou en je partner, dan houden we hiervan online relatietherapie platforms.


Beste algemeen | Beste voor koppels | Beste voor tieners


1. Betere hulp

Best voor | Individueel, koppels of tieners
Opmerkelijke kenmerken | Tweetalige opties, meer dan 20.000 gediplomeerde therapeuten, financiële hulp beschikbaar, maandelijkse abonnementsservice
Prijsbereik | $ 60- $ 90 per week (elke vier weken gefactureerd)

Ga naar BetterHelp voor op maat gemaakte, flexibele online counseling, inclusief onbeperkte toegang. Begin met een gepersonaliseerde enquête om de best opgeleide counselors voor uw unieke omstandigheden te vinden en stuur ze vervolgens altijd en overal een bericht. U kunt zelfs een live therapiesessie plannen via telefoon, tablet of computer, waardoor u over een scala aan communicatie-opties beschikt. We hebben BetterHelp gebruikt, vooral tijdens de COVID-19-lockdown, om ons te helpen bij angst, depressie en familieproblemen. We raden het vooral aan als een overbruggingsdienst om rechtstreeks met een psychiater of therapeut IRL samen te werken. (Aanmelden voor therapie is moeilijk! Betterhelp is een geweldige eerste stap om een ​​therapeut aan uw zijde te krijgen). BetterHelp gebruikt een beveiligd systeem om uw informatie te beschermen en zich te houden aan de privacywetten voor patiëntgegevens.

Beoordeling | “[My BetterHelp therapist] is een goede luisteraar en heeft zeer inzichtelijke kennis van elke situatie die ik heb. Ik hou van haar aanpak en vragen die ze stelt. Ik verlaat elke sessie met het gevoel dat ik in een positieve richting aan het groeien ben.” – NI


2. Herwinnen

Best voor | Relatie therapie
Opmerkelijke kenmerken | Opties voor individuele of koppels
Prijsbereik | $ 60- $ 90 per week (elke vier weken gefactureerd)

Als je gezelschap of genegenheid wilt herwinnen, of moeilijke relatieproblemen wilt aanpakken, is ReGain ons aanbevolen platform voor online relatietherapie. U kunt ervoor kiezen om als individu of als koppel deel te nemen, en na het invullen van een vragenlijst om uw gedeelde doelen te identificeren, wordt u gekoppeld aan een gediplomeerde counselor. Het wordt voornamelijk gedaan via videosessies (en via berichten op elk gewenst moment), het is een privé, flexibele, virtuele optie die je helpt om uitdagingen direct aan te gaan. ReGain neemt uw privacy serieus (lees hier meer) en gebruikt encryptie om uw sessies vertrouwelijk en veilig te houden.

Beoordeling | “[Our therapist] is zeer goed geïnformeerd en intuïtief over de problemen die we hebben gedeeld, en heeft een open ruimte voor ons gecreëerd om belangrijke gesprekken te voeren die we tot nu toe niet alleen hebben kunnen voeren. Ze is er uitstekend in om ervoor te zorgen dat we ons allebei gehoord voelen en om te bepalen welke richting voor ons het nuttigst is om in te slaan.” – LI


3. Pride-counseling

Best voor | LGBTQ+
Opmerkelijke kenmerken | Alle identiteiten zijn welkom
Prijsbereik | $ 60- $ 90 per week (elke vier weken gefactureerd)

Voor inclusieve, accepterende en meegaande online therapie is Pride Counseling wellicht iets voor jou. Aangezien de LGBTQ+-gemeenschap onevenredig veel geestelijke gezondheidsproblemen kan ervaren, zijn alle getrainde counselors bekend met LGBTQ+-ondersteuning en zijn alle identiteiten welkom. Of u nu uw gediplomeerde therapeut heen en weer moet sturen of virtuele sessies wilt plannen, u kunt dit op een discrete en betaalbare manier doen. Omdat ze niet samenwerken met verzekeringsmaatschappijen, wordt uw informatie op geen enkel moment gedeeld en zijn al hun databases gecodeerd en gecodeerd om uw gegevens veilig te houden.

Beoordeling | “Zo dankbaar dat ik dit heb geprobeerd. Ik was gekoppeld aan de perfecte counselor voor mij, en ik voel al zoveel meer duidelijkheid en veel minder alleen. Ik wou dat ik Pride Counseling eerder had geprobeerd.” – Alexandrië V.


4. Tienerbegeleiding

Best voor | Tieners
Opmerkelijke kenmerken | Therapeuten die gespecialiseerd zijn met tieners, app-gebaseerde communicatie
Prijsbereik | $ 60 – $ 90 per sessie (elke vier weken gefactureerd)

Teen Counseling biedt ondersteuning aan tieners van 13 tot en met 19 jaar die op zoek zijn naar professionele hulp. Met behulp van een app kunnen tieners communiceren met gediplomeerde en getrainde therapeuten via tekst, livechat en video, met flexibiliteit wat betreft planning. Counseling is vertrouwelijk, maar u kunt er zeker van zijn dat de therapeut een ouder zal waarschuwen als een tussenkomst of serieuze actie vereist is. Als uw tiener worstelt – met pesten, eigenwaarde, een eetstoornis of iets anders – is er hulp beschikbaar.

Beoordeling | “We zijn nog in de beginfase van het werken met [our therapist] en het gebruik van dit platform, maar tot nu toe ben ik ongelooflijk tevreden en denk dat mijn dochter is gekoppeld aan iemand die uitzonderlijk gekwalificeerd is om haar te helpen. Het is vanaf de eerste dag buitengewoon duidelijk geweest, te beginnen met het eerste gesprek […]hoeveel ze geeft en wil helpen.” – ED


5. Virtuele Tia-kliniek

Best voor | Vrouwen (trans- en non-binaire individuen verwelkomd en gevierd)
Opmerkelijke kenmerken | Gezondheidsfocus voor vrouwen, $ 1 proefoptie, accepteert geselecteerde verzekeringen
Prijsbereik | $ 80– $ 130 per sessie; $ 15/maand voor Tia-lidmaatschap

Tia is een modern medisch platform dat zorg om te behandelen aanbiedt alle van u, van uw primaire gezondheidsbehoeften tot gynaecologische zorg. Naast persoonlijke diensten in NY, CA en AZ, heeft Tia ook virtuele geestelijke gezondheidszorg via de Virtual Tia Clinic. Tia accepteert geselecteerde verzekeringsplannen van onder meer Aetna, United HealthCare en Anthem BCBS. Afhankelijk van uw verzekeringsplan bent u mogelijk geheel of gedeeltelijk gedekt. Therapie uit eigen zak betalen? Een intro online counselingsessie kost $ 80 met reguliere sessies voor $ 130. De maandelijkse vergoeding van $ 15 geeft u toegang tot een gewaardeerde lijst van beoefenaars, deelname aan gemeenschapsevenementen en onbeperkte berichtenuitwisseling met uw integratieve zorgteam. Ze nemen uw privacy serieus en passen een aantal veilige gegevensprotocollen toe om uw informatie vertrouwelijk te houden.

Beoordeling | “Toetreden tot Tia was de beste beslissing die ik in tijden heb genomen voor mijn fysieke en mentale welzijn. Ze hebben u gedekt van GYN-bezoeken tot acupunctuur (mijn persoonlijke favoriet), tot therapie en gemeenschapsevenementen. Het is een netwerk van beroepsbeoefenaars dat mijn leven op talloze manieren heeft verrijkt.” – Dominika


6. Getrouwe advisering

Best voor | Christenen
Opmerkelijke kenmerken | Onbeperkt berichten sturen met uw therapeut, maandelijkse abonnementsservice
Prijsbereik | $ 60- $ 90 per week (elke vier weken gefactureerd)

Als een op geloof gebaseerde levensstijl belangrijk voor je is, zal een therapeut die in staat is christelijke principes te combineren met de beste klinische praktijken, de mentale en spirituele ondersteuning bieden waarnaar je op zoek bent. Faithful Counseling biedt een maandelijkse abonnementsservice om u in contact te brengen met een christelijke beoefenaar, waardoor u toegang krijgt tot diensten tegen een betaalbaar maandelijks tarief. Faithful Counseling, een tak van het BetterHelp-platform, is een netwerk van doorgewinterde christelijke professionals die mensen helpen die op zoek zijn naar bijbelse geestelijke gezondheidszorg. Lees hier hun geloofsverklaring.

Beoordeling | “[Faithful Counseling Therapist] is altijd geduldig, ondersteunend en reageert snel! Ze beantwoordt mijn situatie met bijbelse wijsheid en klinische expertise, en ik voel me nooit tot last.” – AL


7. Spreekruimte

Best voor | Individuen, koppels en psychiatrische behoeften
Opmerkelijke kenmerken | Hulpprogramma’s voor werknemers beschikbaar, bronnenbibliotheek, opties voor psychiatrie, accepteert geselecteerde verzekeringen
Prijsbereik | $ 276– $ 516 per maand (zonder verzekering)

Met meer dan een miljoen gebruikers is Talkspace een van de meest toegankelijke virtuele therapieprogramma’s die er zijn. De op abonnementen gebaseerde service accepteert geselecteerde verzekeringen En werkt samen met een aantal programma’s voor werknemersondersteuning en scholen. Begin meteen berichten te sturen met uw voorgestelde therapeut via het gecodeerde platform of plan een live counselingsessie via video. Talkspace biedt ook gratis tests en bronnen voor geestelijke gezondheid, abonnementen met korting en speciale diensten voor veteranen en leden van de LGBTQIA+-gemeenschap. Bekijk hun privacybeleid voor meer informatie over hoe zij uw gegevens en informatie beschermen.

Beoordeling | “Ik heb een baby, dus het idee om daadwerkelijk in therapie te gaan was ontmoedigend. Dit is veel minder stress voor mij en ik kan inchecken wanneer het mij uitkomt.” – Niva


8. Open Pad Collectief

Best voor | Voordelige sessies; gezins- of groepssessies
Opmerkelijke kenmerken | Glijdende schaal, tweetalige opties, wellnesscursussen beschikbaar
Prijsbereik | $30–$80 per sessie; $ 59 levenslange lidmaatschapskosten

Open Path Collective, een non-profitorganisatie, ondersteunt cliënten die geen ziektekostenverzekering hebben of zich geen normale prijs kunnen veroorloven voor therapiesessies. Voor een levenslange contributie kunt u betaalbare therapeuten bij u in de buurt vinden die naast IRL-counseling online therapie kunnen aanbieden. Open Path verwelkomt alle identiteiten, achtergronden, lichamen en oriëntaties. Pro-tip: als u op zoek bent naar familie-, groeps- of relatietherapie, kunt u meestal één lidmaatschapsbijdrage delen.

Beoordeling | “Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze service. Zonder dat zou ik de broodnodige therapie voor mijn dochters niet kunnen betalen. Simpel gezegd, Open Path heeft mijn leven en het leven van mijn familie gered.” – Tom


9. Inclusieve therapeuten

Best voor | BIPOC, LGBTQ+, Neurodivergent & Gehandicaptengemeenschappen
Opmerkelijke kenmerken | Tweetalige opties, gericht op gemarginaliseerde identiteiten, virtuele teletherapie tegen gereduceerd tarief
Prijsbereik | Varieert; glijdende schaal beschikbaar

Inclusive Therapists is een prachtige directory gericht op het vieren van alle identiteiten en capaciteiten. Dit online platform centreert BIPOC-, LGBTQ+-, Neurodivergent- en gehandicapte gemeenschappen met een specifieke focus op sociale rechtvaardigheid, bevrijding en dekolonisatie. Dat betekent dat elke therapeut hier zorgvuldig is geverifieerd om aan de behoeften van deze gemeenschappen te voldoen, en dat u bij elke counselingsessie cultureel responsieve en ondersteunende feedback kunt verwachten.

Beoordeling | “Wat vind ik niet leuk aan inclusieve therapeuten!? […] Gebruik hun database om therapeuten te zoeken op basis van de gebruikelijke zaken (locatie, training, glijdende schaalpercentages, nieuwe cliënten accepteren) EN op basis van de identiteit van de therapeut, culturele of spirituele kennis, gesproken talen, aandachtsgebieden… oftewel zoekfilters die u helpen iemand te vinden die je niet in de maling neemt en prioriteit geeft aan sociale rechtvaardigheid.” – Alexis Rockley


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *