De 5 beste waterfilters voor plasticvrije hydratatie

By | May 24, 2023

Het allerbeste Waterfilters voor uw huis

Als het gaat om het verminderen van het gebruik van plastic, is het elimineren van wegwerpflesjes het perfecte startpunt. En nadat je de perfecte milieuvriendelijke waterfles om je gehydrateerd te houden, is het tijd om je waterfiltratiesysteem te onderzoeken.

Veilig drinkwater is het beste met een plasticvrij filtersysteem, niet alleen om de kans op blootstelling aan BPA te verminderen, maar ook om de uiteindelijke verspilling op de planeet te verminderen. Duurzame, plasticvrije waterfilters kunnen helpen bij het verwijderen van microplastics, chemicaliën, chloor, fluoride en andere verontreinigingen (en in sommige gevallen zelfs toevoegen mineralen!) om het water dat u drinkt schoner en gezonder te maken dan dat het rechtstreeks uit de kraan komt.

We hebben een aantal van de beste plasticvrije waterfilters op de markt verzameld, van budgetvriendelijke tot langetermijninvesteringssystemen en zelfs draagbare opties die je helpen om de hele dag veilig en duurzaam gehydrateerd te blijven.


1. Berkey

Best voor | Grote groepen
Functies | Roestvrij staal, zwaartekrachtgevoed, ionenuitwisselingsfilter, eenheden in maten van één liter tot zes gallon
Prijs | Vanaf $ 241

Berkey maakt waterfiltratiesystemen voor elk aspect van uw leven, van thuis tot op kantoor tot op reis. Vervaardigd uit hoogglans gepolijst roestvrij staal, met duizenden liters gebruik per filter. Het merk verwijdert meer dan 200 verontreinigingen van nitraten tot zware metalen, en modellen variëren van reissets tot grote eenheden die tot zes liter gezuiverd water kunnen bevatten voor meer dan 20 mensen tegelijk. Onze Senior Editor is eigenaar van de Big Berkey, die tot 2,25 gallon kan bevatten, en zij deelt dat het de perfecte maat is voor haar en haar partner. (Pro-tip: voeg de roestvrijstalen spie en systeemstandaard toe!)

Winkel Berkey


2. Brondel

Best voor | Aanrecht waterfilter
Functies | Aanrecht- en onderbouwmodellen, tot viertrapsfiltratie
Prijs | Vanaf $ 70

Brondel produceert filtersystemen om veilige en schone hydratatie in elk huis mogelijk te maken. Van aanrecht- tot onderbouwmodellen van verschillende afmetingen en capaciteiten, elk model biedt enkele van de meest geavanceerde filtratietechnologieën op de markt. We zijn vooral dol op hun Cypress-filter, dat, hoewel niet volledig plasticvrij, een strak ontwerp biedt dat zelfs met de kleinste aanrechtruimte kan werken. Het systeem duurt minder dan 10 minuten om te installeren en biedt continu gefilterd water (geen waterverspilling).

Winkel Brondel


3. Walter

Best voor | Esthetiek
Functies | Keramische kan met roestvrijstalen tuit, verschillende hout- en metaalafwerkingen
Prijs | Vanaf $ 425

Dit prachtige keramieken vat van Walter is het ideale waterfilter voor aanrecht voor iedereen die niet nog een keukenapparaat aan zijn zichtlijn wil toevoegen. Het vat met drie kamers wordt geleverd in klassiek wit of een opvallend blauw niet-toxisch glazuurontwerp, met een roestvrijstalen tuit in zilver of goud. De esdoornknop is verkrijgbaar in oranje, zwart of blauw en wordt geleverd met het Black Berkey Element om je water fris en schoon te houden.

Winkel Walter


4. Kishu

Best voor | Koolfilters
Functies | Natuurlijk, low-budget, composteerbaar, zero-waste
Prijs | Vanaf $ 14

Het Kishu-koolwaterfilter is een volledig natuurlijke, afvalvrije optie voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare manier om zijn drinkwater te filteren. De binchotan-houtskoolstok is afgeleid van Japans eikenhout en is de hoogste kwaliteit actieve houtskool uit de Kishu-regio in Japan. Doe de stick in een kan met water en hij begint meteen te zuiveren terwijl hij eigenlijk is toevoegen mineralen zoals magnesium en calcium. Deze sticks hebben een levensduur van ongeveer drie maanden, dus als je klaar bent, kun je ze in de koelkast leggen als geurzuiveraar of gewoon in de compost laten vallen.

Winkel Kishu


5. Aquaovo Ovopur

Best voor | Op de natuur geïnspireerde filtratie
Functies | Biokeramische pellets, kwartskristal, actieve kool, porselein, door zwaartekracht gevoed
Prijs | Vanaf $ 1.099

Aquaovo Ovopur is een state-of-the-art kijk op waterfiltratie die innovatieve technologie biedt in een ontwerp gemaakt door wateronderzoekers. De unieke eivorm helpt bij het circuleren en regenereren van water, en de thermische eigenschappen van het porselein houden het water koel. Biokeramische pellets en kwartskristal verwijderen onzuiverheden, terwijl een mengsel van koperlegering en zink zware metalen verwijdert. Actieve kool verwijdert resterende verontreinigingen en neutraliseert ook geuren. Dit aanrechtblad is een investering, maar een natuurlijke en mooie toevoeging aan elke keuken.

Winkel Aquaovo


VERWANTE LEZING


Uitgelichte afbeelding door Berkey

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten waar we echt van houden. Als u uiteindelijk een aankoop doet via een van onze gelieerde links, kunnen we een commissie verdienen. Kom meer te weten hier.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *