Ik heb de best verkochte producten van True Botanicals beoordeeld – hier is mijn eerlijke mening

By | May 12, 2023

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten die we persoonlijk hebben onderzocht, getest en waar we oprecht van houden. Lees hier meer over onze methodologie en ons bedrijfsmodel.

Hillary Peterson, oprichter van True Botanicals, werd op 32-jarige leeftijd gediagnosticeerd met schildklierkanker. Dit inspireerde haar om serieus te kijken naar de huidverzorgingsproducten die ze gebruikte en naar haar algehele gezondheid.

Ironisch genoeg word ik deze zomer zelf 32 en heb ik te maken gehad met een knobbeltje in de buurt van mijn eigen schildklier. Gelukkig bleek mijn massa goedaardig te zijn, maar de parallellen leken griezelig veel op elkaar, en ik kon me diep inleven in hoe Hillary zich moet hebben gevoeld. Verdienen we niet allemaal producten die vrij zijn van gifstoffen en beschermen onze gezondheid niet in gevaar brengen?

De timing voelde toevallig om True Botanicals-producten te beoordelen terwijl ik mijn eigen gezondheid aan het heroverwegen was. Ik waardeer hoe attent het merk altijd is geweest, van de duurzame verpakking tot certificeringen van derden (MADE SAFE-gecertificeerd! EWG-gecertificeerd! FSC-gecertificeerd!) Tot de focus op regeneratief gekweekte ingrediënten.

Mijn hete nemen? Nou, je krijgt zeker waar je voor betaalt – en deze huidverzorging werken.

Nu moet ik nogmaals onthullen dat ik het afgelopen jaar met een dermatoloog heb gewerkt, dus bepaalde medicijnen hebben mijn huid drastisch verbeterd (gegroet, spironolacton). Maar ik kan met recht zeggen dat de producten van True Botanicals ook mijn huid hebben verbeterd En voelde luxueus om onderweg te gebruiken.

True Botanicals heeft drie kenmerkende collecties: vernieuwen, opruimen, En kalm. vernieuwen richt zich op anti-aging, duidelijk is voor een onzuivere huid, en kalm is voor de ultragevoelige huid. Weet je niet goed waar je moet beginnen of word je overweldigd door de verschillende mogelijkheden, dan kun je een gratis consult inplannen via Zoom. Ik heb er persoonlijk voor gekozen om de meeste bestsellers en prijswinnaars te proberen (bekroond door Allure, Harper’s Bazaar, Byrdie en meer), dus hier was mijn all-star line-up:

echte botanische beoordeling

Oké, laten we erin duiken.


Moisture Lock glanzende lippenbalsem, $ 24

Een spiegel en zit naast het open product op een tafel.

Ik schaam me om dit publiekelijk online toe te geven, maar ik zal het hier alleen voor jou doen, beste lezer: Mijn AIM-schermnaam op de middelbare school was “lipglosslovex” en daarom vind ik het eerlijk om te zeggen dat ik al lang in de beste lip zit producten. (Mijn ride-or-die tot nu toe is ILIA’s Lip Tint, maar ik dwaal af.)

Ik koos voor helder (de andere keuze is rood) en ik was oprecht onder de indruk van hoe gemakkelijk het was om op te warmen en op te deppen zonder plakkerig of te waterig aan te voelen. Het is ontworpen om “te helpen tekenen van veroudering te bestrijden terwijl je je lippen doordrenkt met voedend vocht”, en hoewel ik niet kan zeggen dat ik een verschil zie in de “ouderdom van mijn lippen”, voelden ze gehydrateerd aan.

De formule bevat hyaluronzuur en granaatappelsterol in plaats van lanoline van dierlijke oorsprong, wat ik als vegetariër op prijs stel. De zaadolie zorgt ervoor dat mijn lippen op de beste manier mollig aanvoelen. Het heeft ook de heerlijkste rozengeur, dus het voelt als een traktatie om aan te trekken. Nu is $ 24 een beetje hoger dan wat ik normaal zou uitgeven voor zo’n klein bedrag, maar als je ervoor kiest om je te abonneren, daalt de prijs met 15% (waardoor het dichter bij $ 20 komt), wat de moeite waard lijkt omdat verzending altijd gratis is.


Lichaamsliefde | Borstcrème, $ 48

Het product ligt met de voorkant naar boven op een tafel.

Het True Botanicals-team maakte echt geen grapje toen ze zeiden dat het ultrarijk was. Het ruikt hemels, zoals je favoriete bloemen en kaarsen, zonder overweldigend te zijn. En omdat het is ontworpen voor zo’n delicaat gebied – de nek, het decolleté en de borsten – vind ik het fijn hoe een klein beetje goed gaat zonder vettig aan te voelen. Mijn huid voelde gevoed aan, en hoewel ik nog geen langetermijneffecten heb gezien die enige “griezeligheid” aanpakken, blijf op de hoogte. Ik zal een update delen als dat verandert!


Diep herstellend oogserum, $ 90

Ik heb genetisch donkere kringen onder mijn ogen (bedankt, mam, ik hou nog steeds van je), dus ik heb te maken gehad met wat volumeverlies, fijne lijntjes en schaduwen. Maar – en dit is een groot maar – ik weet ook dat het onredelijk is om te verwachten dat een oogserum volumeverlies herstelt, dus mijn verwachtingen hier waren behoorlijk getemperd.

Met slechts 0,42 vloeibare ounces is deze fles piepklein. Ik was verrast hoe klein het was voor zo’n duur product. De formule is zeer geconcentreerd, met behulp van bramenzaad- en wortelzaadolie, en heeft een neutrale, natuurlijke geur. En de recensies hebben weer gelijk: A little goes a long way. Ik had elke keer maar een klein druppeltje of twee nodig, en het ging naadloos over in mijn gebied onder de ogen, waardoor wallen snel werden verminderd en er helderder uitzag. Uiteindelijk denk ik dat ik liever een supergeconcentreerde formule zoals deze heb die echt werkt en iets duurder is dan een goedkoop alternatief gevuld met water of synthetische vulstoffen.


Vitamine C-booster, $ 90

Volgens de True Botanicals-site: “Aangezien vitamine C onstabiel is en afbreekt zodra het aan vloeistof wordt blootgesteld, is deze booster in poedervorm om stabiel en krachtig te blijven tot het moment dat u het gebruikt.” Beschouw me als onder de indruk.

Hoewel het niet goedkoop is, voel ik me goed over de hoeveelheid gebruik die ik uit de poederformule haal, omdat ik het kan mengen met elke andere olie of serum die ik gebruik. In mijn geval heb ik slechts 1-2 shakes aan de Pure Radiance Oil toegevoegd en het werd op magische wijze door mijn huid opgenomen.

In tegenstelling tot andere vitamine C-oliën die ik heb geprobeerd, irriteerde deze mijn huid niet en druppelde er niet meteen vanaf. Ik zal dit de komende maanden blijven gebruiken, maar de jury is er niet over uit of ik voor zo’n hoge prijs zal terugkopen als ik geen verbetering zie in mijn hyperpigmentatie.


De SuperSEA Firming & Lifting-behandeling, $ 188

Het is “klinisch bewezen dat de behandeling (gemaakt met zeewier en zeemineralen) u een lift geeft” door uw jukbeenderen en kaaklijn zichtbaar te verstevigen, strakker te maken en te liften. Aangezien ik nog maar begin dertig ben, ben ik waarschijnlijk een beetje buiten de demografische doelgroep, dus ik zag geen drastische resultaten in vergelijking met de klinische test, waarbij 92% zei dat hun huid er strakker en beter gedefinieerd uitziet en aanvoelt. Maar ik deed merk op hoe mijn huid onmiddellijk leek te “drinken” in de formule; tegen de tijd dat ik het in mijn nek had gedept, waren de delen die ik in mijn gezicht had gewreven al verdwenen.

Daarna voelde mijn huid a klein plakkerig maar over het algemeen soepel en glad. Als je te maken hebt met verlies van elasticiteit, ruwheid hebt of rimpels wilt verminderen, zou ik kunnen zien dat dit goed werkt. En als je twijfelt over de prijs, is er een garantie van 30 dagen met gratis verzending en eenvoudig retourneren. Hopelijk komt dit in de toekomst beschikbaar in een steekproef/proefomvang, zodat u de behandeling kunt ervaren voordat u zich vastlegt.


De vernieuwen collectie: Pure Radiance Oil, $ 110 | Chebula actief serum, $ 90 | Chebula Extreme-crème, $ 110

Het was me vrij duidelijk waarom Pure Radiance Oil een van de bestsellers van het merk is. Deze olie is gemaakt met een aantal zaadoliën, waaronder chia, kiwi, passievrucht en papaja. (Noem me raar, maar dat maakt me hongerig om over na te denken.) Gemengd met de eerder genoemde Vitamine C Booster, worden een paar druppels direct in mijn huid opgenomen. Ik gebruik het elke ochtend en ik vind het heel fijn dat het niet vettig is, heerlijk ruikt en mijn gezicht gehydrateerd houdt. En kunnen we het nog even hebben over die prachtige amberkleur?

Je kunt dit ook als PM-behandeling gebruiken, en ik vraag me af of je het dubbele resultaat zou krijgen als je het twee keer per dag zou gebruiken – laat het me weten als je deze methode probeert! Voor nu blijft dit een hoofdbestanddeel van mijn ochtendroutine en een die ik mezelf opnieuw zou kunnen zien kopen.

De Chebula Extreme Cream werd uitgeroepen tot een Elle Green Beauty Star in 2022, en dus was ik benieuwd of ik dezelfde resultaten zou zien “100% van de vrouwen ervaren” in de True Botanicals klinische proef. Het merk zegt dat het werkt omdat “het een van de ENIGE vochtinbrengende crèmes ter wereld is die is gemaakt zonder wassen die de poriën verstoppen”, en ik kan zeggen dat het mijn huid tot nu toe helemaal niet heeft geïrriteerd. De moisturizer is lichtroze (een traktatie!), ruikt vaag naar een mix van klei en roos en heeft een dikke maar smeerbare consistentie die gemakkelijk aan te brengen is. Het geeft me absoluut bedauwde, gloeiende vibes en ik begin ook een verbetering in saaiheid te zien.

ten slotte, de #1 bestseller bij True Botanicals: Het Chebula Active Serum. Deze formule is lichter dan de Pure Radiance Oil, zowel qua kleur als gewicht, en ze kunnen eerst samenwerken met het serum, gevolgd door de olie er bovenop. Gebaseerd op een zes weken durende proef met vrouwen van 35-65 jaar, ervoer 100% een zachtere en gladdere huid in slechts een week. Nogmaals, ik ben een beetje jonger dan deze leeftijdscategorie, maar ik heb tot nu toe echt genoten van dit product. Het heeft een kruidige geur, waarvan ik aanneem dat het afkomstig is van de chebula zelf, plus de vlierbes, gember en echinacea, en het is een beetje melkachtiger dan de meeste serums die ik ben tegengekomen.

Als ik het simpel wil houden, breng ik eerst het Chebula Active Serum aan, meng een beetje van de Vitamin C Booster door de Radiance Oil en breng dat als tweede aan. Ik loop rond en voel me een beetje als een geglazuurde donut, maar hey, mijn huid ziet er best geweldig uit.

Over het algemeen ben ik onder de indruk van de kwaliteit van True Botanicals en hun formules. Alles is zo sterk geconcentreerd en effectief dat het moeilijk is om boos te worden op de prijs – deze zijn zeker de investering waard als je ze kunt gebruiken.


Belangrijkste leerpunten

  • True Botanicals biedt biocompatibele huidverzorging die gericht is op het tegengaan van veroudering, oneffenheden en een ultragevoelige huid. Ingrediënten zijn duurzaam of regeneratief geproduceerd en zijn allemaal schoon, dierproefvrij en MADE SAFE-gecertificeerd.
  • De prijs is aan de hogere kant, maar we hebben ontdekt dat de formules boordevol hoogwaardige ingrediënten zitten die maandenlang meegaan.
  • Hoewel je in theorie enkele van de aanvullende aanbiedingen, zoals de lippenbalsem en boob cream, zou kunnen overslaan, zijn de kenmerkende collecties absoluut de moeite waard om in te investeren, afhankelijk van je huidverzorgingsbehoeften.

Henah Velez (zij/haar) is de Senior Editor bij Money with Katie bij Morning Brew, evenals een schrijver bij The Good Trade. Ze heeft een master in sociaal ondernemerschap en is een trotse Rutgers-afgestudeerde. Henah komt oorspronkelijk uit NJ en woont nu in de Bay Area, waar ze graag klein winkelt, rondhangt met haar huisdieren of reist.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *