Ik heb territoriumvoedsel beoordeeld om te zien of het zo goed is als het eruit ziet – dit is wat ik denk

By | May 11, 2023

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten die we persoonlijk hebben onderzocht, getest en waar we oprecht van houden. Lees hier meer over onze methodologie en ons bedrijfsmodel.

Heb je ooit gewenst dat je een persoonlijke chef-kok had? Ik niet. Ik bedoel, kom op, wat als het ongemakkelijk voelde? Wat als ik de behoefte voelde om iets voor hen te koken in ruil voor mijn waardering? Wat als ik een te veel Muppet-grappen over de Zweedse chef-kok heb gemaakt? Maar serieus, afgezien van de grappen, zou ik willen dat ik tijdens drukke werkdagen een probleemloze maaltijd klaar kon hebben om te eten zonder op een zijspoor te raken met voorbereiding en opruimen.

Betreed Territory, een service die gezonde, volledig bereide maaltijden levert, gemaakt door chef-koks in uw regio, met behulp van lokale en duurzaam geproduceerde, gezonde ingrediënten. Territory, opgericht in 2011 door een groep vrienden in Washington, DC, levert nu in 27 staten in de VS met de hulp van onafhankelijke chef-koks, voedingsdeskundigen en lokale bezorgnetwerken.

Het is supereenvoudig: maak een account aan met uw naam, e-mailadres en bezorgpostcode en blader door de 35+ seizoensrecepten die die week beschikbaar zijn. U kunt maximaal twee bezorgingen per week selecteren (met maximaal 12 maaltijden per keer) en u krijgt de mogelijkheid om uw maaltijden te beoordelen nadat u ze hebt geprobeerd. Voor abonnees zal Territory vervolgens een gepersonaliseerd menu samenstellen op basis van uw voorkeuren, hoewel u de selecties altijd kunt wijzigen. (Wat vooral leuk is, is dat er geen minimale inzet is, dus je zit niet vast aan de service als deze niet perfect past.)

Veel van het voedsel is lokaal en duurzaam geproduceerd, inclusief vis, en alle dierlijke eiwitten worden gekweekt zonder antibiotica of hormonen, volgens Territory. Het merk heeft ook een teruggave-initiatief via Feeding America dat nog goed voedsel, anders bestemd voor afval, omleidt naar mensen die het nodig hebben.

Territoriummaaltijden bevatten nooit gluten, zuivelproducten of geraffineerde suikers en kunnen van week tot week in hoge mate worden aangepast. Dit zijn de voedingsvoorkeuren waaruit je kunt kiezen (zoals een beetje van alles? Je bent niet gebonden aan slechts één!):

 • paleo
 • Koolhydraatarm
 • Plantaardig
 • Keto-vriendelijk
 • Geheel30
 • Middellandse Zee
 • Prestatie voeding
 • <500 calorieën

Afgezien daarvan is het tijd voor de grote vraag: maakt Territory zijn claim van lekker, schoon eten waar?


Smaken territoriummaaltijden goed?

Ik ben blij te kunnen bevestigen dat elke maaltijd (behalve één, meer daarover hieronder) heerlijk was en verrassend vers smaakte. Veel van de maaltijden bevatten meer dan één element, wat spannender is dan mijn gebruikelijke “gooi alle ingrediënten in een kom en mix”-methode. Ik keek er naar uit om mijn maaltijden uit te zoeken, wetende dat ik daarna niet veel voorbereidingen of opruimen hoefde te doen.

De porties voelden perfect aan voor de lunch, met elk ongeveer 500 calorieën. Ik zou waarschijnlijk een aantal calorierijkere maaltijden kiezen als ik hiervan mijn hoofdmaaltijd van de dag wilde maken. (Meestal meet ik mijn calorie-inname niet zo, maar sommige maaltijden voelden een beetje licht aan.)

Voor mijn bestelling in LA ontving ik de volgende maaltijden. (Onthoud dat deze per locatie verschillen, aangezien ze allemaal worden bereid door lokale chef-koks!)

 • Gegrilde zalm met bloemkoolrijst en broccoli
 • Kipsalade Met Koolsla
 • Veganistische kikkererwtenquiche met heirloom aardappelen
 • Paprika pulled pork met knoflook geroosterde tomaat en gestoofde boerenkool
 • Biefstuk en sperziebonen met puree van zoete aardappel-pastinaak en béarnaise
 • Carnitas van varkensvlees met zuurkool en puree van zoete aardappelen
 • Veganistische pasta in Siciliaanse stijl
 • Fusilli cashew Alfredo met gerookte zalm en babyspinazie
 • Fajita van zwarte bonen en biefstuk met tomatillosaus
 • BBQ pulled pork met zoete aardappelen en coleslaw
 • Thaise basilicumkip met vegetarisch gebakken bruine rijst
 • Kip a la diabla met bloemkoolpuree en broccoli

Ik vond vooral de paprika-pulled pork, veganistische pasta in Siciliaanse stijl en de kipsalade (die bedoeld is om koud te eten, het was ZO lekker!). De enige die ik niet heb geprobeerd – ja, ik heb het verspild? – was de fusilli cashew Alfredo met gerookte zalm. Ik bleef het uitstellen, omdat de instructies waren om de zalm te verwijderen voor het in de magnetron zetten en weer toe te voegen nadat al het andere was opgewarmd. Ik ben ook nog steeds een beginnende viseter, dus het was dubbel zo moeilijk om mezelf te overtuigen om het te proberen. Tegen de tijd dat het de eenzame laatste in mijn koelkast was, ervoer ik PMS, en het enige dat goed klonk was macaroni en kaas. Absoluut geen koudgerookte zalm op hete pasta. Het zag er echter mooi uit!


Hoeveel voorbereiding kost een maaltijd?

Territoriummaaltijden hebben meestal maar een paar minuten nodig om op te warmen in de magnetron, met een pauze halverwege om te roeren. (Sommige zijn bedoeld om koud te worden gegeten). Ik was in de wolken over hoe eenvoudig het was om mezelf elke middag te lunchen met deze maaltijden. De focus van het werk doorbreken om naar de koelkast te gaan, beslissen wat te eten, het klaar te maken, op te eten en dan mezelf op te ruimen, is voor mij moeilijk te rechtvaardigen, dus sla ik meestal de lunch over. Of ik vergeet het gewoon.

Even terzijde: ik vond het leuk om de voedingsfeiten op elk etiket te zien, wat ik meestal niet uitzoek voor mijn zelfgemaakte maaltijden. Als het belangrijk voor je is om ingrediënten en specifieke voedingsstoffen te zien, dan weet je het nu!


Is de verpakking milieuvriendelijk?

Alleen de gel van de ijspakken, maaltijdetiketten en stickers hoeft de afvalbak in, maar let goed op hoe het plastic moet worden gerecycled. De leveringsbon kwam met kunststoffen #1, #4 en #2, dus het kan nodig zijn om contact op te nemen met uw plaatselijke recyclingprogramma om er zeker van te zijn dat al deze worden geaccepteerd.

De maaltijdbakken zelf zijn gemaakt van magnetronbestendig hard polypropyleen en geproduceerd in Wisconsin met technologie die volgens het merk 30% minder energie en minder schroot verbruikt. De bakjes zijn voedselveilig en bevatten geen PFAS of BPA toevoegingen. Dit maakte me zeker een beetje voorzichtig, en ik kan begrijpen dat mensen zich ongemakkelijk voelen bij de hoeveelheid plastic (al dan niet recyclebaar) dat in contact komt met hun voedsel.

Eerlijk gezegd zal er nooit een perfect duurzame maaltijdpakketverpakking zijn. Ik weet ook dat het voedsel dat ik in de supermarkt koop, waarschijnlijk ook op niet-milieuvriendelijke manieren wordt verzonden, dus ik probeer mijn opties weloverwogen af ​​te wegen. Als ik meer tijd en mentale energie had, zou ik als beste optie naar een lokale boerenmarkt lopen, maar dat zit er nu gewoon niet in voor mij.


Hoeveel kost Territory en is het het waard?

U kunt helaas niet alle prijzen in uw regio zien zonder u eerst aan te melden en uw postcode te delen. Prijzen variëren op basis van uw locatie, voorkeuren en beschikbaarheid, maar ter referentie: een snelle scan van het aanbod in LA laat zien dat veel in het bereik van $ 14- $ 17 vallen. Ik heb prijzen gezien van slechts $ 7,99 voor een kant, en tot $ 21,99 voor een carnitas-gerecht van varkensvlees voor het hele gezin. Ik heb het gecontroleerd met mijn oude postcode in Indiana, en die prijzen waren vergelijkbaar, dus of iets “betaalbaar” is of niet, kan gebaseerd zijn op uw locatie en kosten van levensonderhoud.

U * kunt * een wekelijks abonnement instellen, dat aanbevelingen voor u op maat zal maken op basis van uw favorieten (en u kunt het ook volledig aanpassen aan uw kant). Het abonnement bespaart u 5% op een doos, wat klinkt Oké totdat u zich realiseert dat u slechts $ 5 bespaart op een bestelling van $ 100.

Voor de kosten denk ik dat dit een handige service is voor mensen die moeite hebben met het inpassen van de lunch, specifieke dieetwensen hebben of snelle en gezonde maaltijden nodig hebben om naar kantoor te gaan. Ik zou persoonlijk niet de voorkeur geven aan de bediening voor diners, aangezien mijn avonden meestal wat minder druk zijn en ik meer tijd heb om mijn eten klaar te maken. Hoewel ik kan zien dat Territory een geweldige optie is voor studenten, ouders of professionals die meer flexibiliteit nodig hebben voor elke maaltijd van de dag.

En als je een rouwende vriend of iemand die een moeilijke tijd doormaakt wilt helpen? Dit zou een super attent geschenk zijn als je de voedingsbehoeften en voorkeuren van die persoon begrijpt.

“Ik ben blij dat ik Territory heb geprobeerd – het inspireerde me zelfs om nieuwe recepten te proberen die ik anders misschien niet had gezocht … de volgende keer dat ik extra ondersteuning nodig heb bij het eten van mijn doordeweekse lunches, zal Territory mijn eerste keuze zijn”

Ik ben blij dat ik Territory heb geprobeerd – het inspireerde me zelfs om nieuwe recepten te proberen die ik anders misschien niet had gezocht (ik kijk naar jou, kipsalade). Ik ben zeker niet mijn gebruikelijke restjes achter in de koelkast kwijtgeraakt, dus ik heb tijdens het proces een beetje voedselverspilling bespaard. Voorlopig ga ik me niet abonneren. Maar de volgende keer dat ik extra ondersteuning nodig heb bij het eten van mijn doordeweekse lunches, zal Territory mijn eerste keuze zijn. (Vooral omdat er geen terugkerende verplichting is – maak je geen zorgen, kipsalade, ik kom terug).

Territorium beoordeling

Belangrijkste leerpunten:

 • Territory is een gemakkelijke manier om verse eenpersoonsmaaltijden en gezinsmaaltijden rechtstreeks bij u thuis te laten bezorgen en biedt een breed scala aan opties die passen bij de meeste diëten.
 • De prijzen zijn iets hoger dan ik zou uitgeven aan een dagelijkse lunch (gemiddeld $ 14- $ 17, hoewel dit varieert). Ik hou nog wekenlang Territory in gedachten, waar ik misschien meer moeite heb om mezelf te voeden. (Misschien ben ik slecht weer of werk ik tegen een strakke deadline).
 • Bestel alleen warme gerechten die je goed vindt opnieuw opgewarmd te eten; voor mij was vis niet iets dat ik zo wilde eten. Mijn man genoot echter van de zalm!
 • Territorium zou een Geweldig cadeau voor iemand die door een moeilijke of uitputtende tijd gaat, vooral als je hun voedingsvoorkeuren kent en voor hen kunt bestellen.

Emily Torres is de hoofdredacteur van The Good Trade. Geboren en getogen in Indiana, studeerde ze Creative Writing and Business aan de Indiana University. Je kunt haar meestal vinden in haar kleurrijke appartement in Los Angeles, waar ze een dagboek bijhoudt, voor haar konijnen en haar kat zorgt, of aan het gamen is.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *