Is Jones Road make-up zonder make-up de hype waard? We beoordelen.

By | May 11, 2023


Deze recensie is niet gesponsord en bevat de persoonlijke ervaring van de auteur. De Goede Handel kreeg dit product cadeau. De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten die we persoonlijk hebben onderzocht, getest en waar we oprecht van houden. Lees hier meer over onze methodologie en ons bedrijfsmodel.

Ik heb altijd een van die gezichten gehad die drastisch anders is met make-up. Als ik niet de moeite doe om mijn gelaatstrekken te tekenen, gaan mensen er vaak van uit dat ik niet goed ben – meer dan eens, toen ik met blote gezichten naar buiten ging en mensen tegenkwam die gewend waren me volledig opgemaakt te zien, ze ‘ d legde bezorgd hun handen op hun borst. “Oh! Ben je ziek? Ben je oke?” Dit veroorzaakte een uitputtende dwang om elke dag de hele mikmak te doen – foundation, rouge, oogschaduw, voering, mascara, wenkbrauwen – zelfs als ik alleen maar naar de winkel of de sportschool rende (deed ik vroeger make-up op om naar mijn werk te gaan? uit? Ja, ja dat deed ik). Een aantal huidproblemen zoals acne en rosacea hielden me tientallen jaren in foundation, poeders en concealers (om nog maar te zwijgen van een arsenaal aan huidproducten).

Er was een pandemie voor nodig en ik werd een nieuwe moeder om me van mijn dagelijkse make-upgewoonte te doorbreken. Maanden thuis doorbrengen veranderde mijn relatie met wat het betekent om ‘klaar te zijn’. Meer bezig met gezichtsmaskers en handdesinfecterende middelen, om nog maar te zwijgen van luiertassen en flessen, foundation opdoen leek bananen – het zou gewoon op mijn masker smeren, en niemand kon het toch zien. Dus zonder het te merken, stopte ik gewoon.

En toen gebeurde er iets grappigs. Ik bereidde me op een dag voor op een Zoom, deed wat ik vroeger naar kantoor droeg, keek in de spiegel en kromp ineen. Het zag eruit als toneelmake-up, iets clownesk over-the-top. Wat ik dacht dat een ‘natuurlijke look’ was, leek plotseling opzichtig en overdreven. Dus deed ik iets wat ik me nooit had kunnen voorstellen: ik waste het allemaal af. Het bleek dat er niets mis was met mijn gezicht – ik was er gewoon niet aan gewend. Maar maandenlang zonder mijn gebruikelijke make-uproutine te doen, veranderde alles, en plotseling wilde ik mijn gezicht niet meer zo graag veranderen.

Dus begon een zoektocht naar schone, subtiele schoonheidsproducten die me hier en daar een beetje glans konden geven zonder mijn uiterlijk te vervormen. Alles wat beloofde een “make-up zonder make-up” te zijn, trok mijn aandacht. Het duurde niet lang voordat Jones Road Beauty op mijn radar kwam, met name de Miracle Balm. Instagram-advertenties die lieten zien dat maker Bobbi Brown dit het ultieme product noemde dat alles zou kunnen vervangen, van je vochtinbrengende crème tot je haarcrème, wekten mijn nieuwsgierigheid op een belangrijke manier. Koppel dat aan de geweldige recensies en het feit dat hun uiterst samengestelde selectie van producten allemaal schoon en goed presterend was, had ik haak, lijn en zinklood. Toen de gelegenheid zich voordeed om hun goederen te beoordelen, sprong ik.

Hier is mijn eerlijke review:

Wat de Stichting– $44

Waar ik naar op zoek ben in een foundation is een gelijkmatige, natuurlijke dekking – ik wil dat mijn huid eruitziet als huid, maar ik wil ook dat mijn kleur en textuur er egaal, glad en gewoon schuw van bedauwd uitzien – en een supergemakkelijke, onfeilbare sollicitatie. Ik voel me altijd aangetrokken tot de producten die modellen laten zien die het gewoon met hun handen over hun gezicht smeren (ik ben niet de doelgroep voor een tutorial over contouren lol). Hoewel deze stichting doet wat gereedschap nodig hebben, is het product zelf een must-have voor mij geworden.

Ten eerste: deze foundation is dik. Dit is een beetje onaangenaam als je het je voorstelt als alleen een make-upproduct, maar het is eigenlijk huidverzorging – het is technisch gezien een getinte vochtbalsem. Boordevol voedende ingrediënten zoals jojoba-olie en natriumhyaluronaat, voelt het rijk en luxueus aan op mijn huid. Ik heb voor de eerste keer slechts de kleinste hoeveelheid gebruikt (wat eigenlijk op het beschermdeksel zat) en het gaf me volledige dekking. Het heeft een licht plakkerige textuur waar mijn haar in het begin steeds in bleef hangen, maar tegen het einde van mijn routine was het geen probleem. De tint (die ik online met succes heb gematcht), de dekking en het gevoel is Echt Leuk. Er is een geur (wat ik “chique warenhuismake-up” zou noemen), maar het is vrij licht en ik merkte het na een paar minuten niet meer op.

Mijn grootste zorg over deze foundation is hoe ik kan voorkomen dat het besmet raakt met bacteriën van mijn vingers, aangezien het in een klein potje zit. Je kunt een speciale spatel kopen bij Jones Road, maar ik gebruik gewoon een gezichtsmaskerapplicator die ik al had – ik was hem gewoon samen met mijn handen als ik klaar ben. Ik wissel af tussen het gebruik van een foundationborstel en mijn vingers, afhankelijk van hoe lui ik me voel, en ik ben hoe dan ook blij met de resultaten.

De wonderbalsem – $ 38

Als je op Instagram zit, heb je waarschijnlijk de advertenties voor dit spul gezien, en als ik eerlijk ben, was dit het product waar ik het meest naar uitkeek. Naar mijn mening is het een gamechanger, hoewel er enkele dingen zijn die je moet weten!

De balsem is een all-over, veelzijdig product dat kan worden gebruikt om te hydrateren en te vervagen, of om wat kleur aan je huid te geven. Afhankelijk van de kleur en je huidtype kan het je moisturizer, foundation, blush en bronzer vervangen. (Bobbi zegt zelfs dat ze elk overgebleven product gebruikt om wegvliegende haren glad te strijken!). Het wordt geleverd in negen kleuren, met aanbevelingen voor zowel het gewenste effect als voor huidtinten. Ik ging voor “Flushed”, wat precies dat moet bieden – een lichte, natuurlijk blozende en subtiele glans voor alle huidtinten.

Het komt in een brede, ondiepe bak waarvan ik denk dat ik er de rest van mijn leven mee door kan gaan. Het ziet eruit als een gigantische lippenbalsem, maar je kunt niet gewoon een klein beetje vegen en gaan. Je *moet* het oppervlak breken. Het pigment wordt niet geactiveerd als het niet eerst wordt gebroken en in uw vingers wordt gewreven. De textuur is als geharde kokosolie, dus wees bereid om een ​​lichte druk uit te oefenen om er echt in te komen, hoewel het snel zachter wordt in je handen. Er is een zeer zwakke, aangenaam citrusachtige geur. Nadat je het tussen de kussentjes van je vingers hebt gewreven, breng je het met een zachte, gladmakende en kloppende beweging op je huid aan (het merk biedt een heleboel video’s die dit demonstreren). Ik zag dat sommige mensen penselen gebruiken, maar ik zou het niet doen tenzij alles al op je gezicht zit en je het gevoel hebt dat je het verder moet blenden.

Het is naar mijn mening niet glimmend (whew!). Het heeft iets glimmends en het algehele effect is een zeer gezonde flush, precies zoals beloofd. Het voelt subliem aan en ik hou ervan hoe het eruit ziet op mijn lippen. Ik ben van plan het te kopen in zowel Au Natural als Magic Hour en dan denk ik dat ik klaar ben voor het leven, want net als bij de foundation gaat een beetje van dit spul heel ver.

TL; DR – dit spul is fenomenaal, maar bekijk zeker een toepassingsvideo.

De Bronzer – $ 35

Als zeer bleke persoon met rosacea is bronzer altijd een van die producten geweest die me volledig is ontgaan. Ik… Ik kom er gewoon niet uit. Probeer ik een kleurtje te faken? Of probeer ik de vormen van mijn gezicht te veranderen? Contourvideo’s zijn mijn nachtmerrie. Ik heb een handvol poeders en een of twee sticks geprobeerd, maar ik heb altijd niet het vertrouwen om ze te gebruiken en dus na een paar matte pogingen eindigen ze gewoon stof te verzamelen in mijn badkamer.

Ik was opgewonden maar sceptisch om de Jones Road bronzer te proberen, die The Bronzer wordt genoemd. Het is een doorschijnend, opbouwbaar poeder dat supervergevingsgezind is voor deze minder zelfverzekerde gebruiker. In het verleden heb ik mijn wenkbrauwbotten afgestoft en eindigde met een angstaanjagende koperstreep die niet kon worden gemengd of vervormd, maar de Bronzer was subtiel en kil. Het is geen hypergepigmenteerd, agressief product. Het is gemakkelijk aan te brengen en te blenden en voegt een lichte maar opvallende kleuraccent toe. Ik heb het uiteindelijk gebruikt als afwerkingspoeder, wat hielp om het plakkerige gevoel van de foundation te verwijderen en te voorkomen dat mijn haar aan mijn gezicht bleef plakken. Ik was echt blij met de uiteindelijke look van mijn huid!

De mascara – $ 26

Dit! Product! Ik was dol op de Bobbi Brown-mascara, maar ik had het gevoel dat als ik echt dramatische wimpers wilde opbouwen, de kosten wat klonterden. Maar de Jones Road-mascara is dat wel Het. Met een paar lagen kreeg ik een mooi gedefinieerde wimperlijn die mijn ogen onmiddellijk wakker maakte, maar ik kon ook een zeer glamoureuze, roetachtige wimper opbouwen zonder een klontje in zicht. En de echte verkoop voor mij was nadat ik het door de slijtagetest had gehaald: ik deed niet alleen een dutje, maar ik liep in het spul, en er was geen streep of vlek! Er was niet eens dat fijne stof van afbrokkeling dat soms aan het eind van de dag gebeurt met schone mascara’s. Het was, beste lezer, precies zoals ik het had achtergelaten. Een schone, opbouwbare mascara die er van aanbrengen tot verwijderen hetzelfde uitziet? (En is vrij eenvoudig te verwijderen met een simpele dubbele reiniging?) Waar is de levenslange abonnementsknop, want ik ben in!

De liptint – $ 26

Ik ben een fan van getinte lippenbalsem. Mijn lippen zijn constant droog, maar ik zie eruit als een dode persoon zonder enige kleur (het is echt verbazingwekkend hoe kleurloos mijn lippen kunnen worden; ik zie eruit alsof ik een Victoriaanse ziekte heb). Maar liefhebbers van lippenstift weten dat als je niet oppast, je in een eindeloze cyclus van producten terecht kunt komen die je lippen verder uitdrogen, totdat je knapperige, gebarsten lippen hebt die er vreselijk uitzien en aanvoelen, met of zonder kleur.

Dit is de lippenstift zonder lippenstift waar ik naar op zoek was. Het gaat soepel met een voedende, zachte gladheid die prachtig in mijn huid nestelt. Rijk aan ricinusolie en vitamine E, dat kan gevoel de voedende, schone ingrediënten trekken in je lippen. De kleuren zijn doorschijnend en bouwbaar, dus je kunt kiezen voor een meer levendige look (zoals met roze roos) of een meer subtiele kleur (ik heb nude rose geprobeerd) om je gezicht wat leven te geven. Als je je lippen nog niet exfolieert, doe dit dan zeker om de beste ervaring van dit product te krijgen. Mijn extreem luie advies is om er een gewoonte van te maken om je lippen te poetsen nadat je je tanden hebt gepoetst met je tandenborstel. *haalt zijn schouders op* Tuurlijk, jij kan doe een lipmasker of een koffie-/suikerscrub, of je kunt je citroenschillen bewaren en over je mond wrijven. Zul jij. Gewoon doen iets– je lippen zullen je dankbaar zijn.

De reinigingsstick – $ 34

Ik hou van een stok: gezichtsmaskers met een stok zijn mijn absolute go-to, dus ik kon niet wachten om mijn poten op deze reiniger te krijgen.

Het is prachtig om naar te kijken als je het voor het eerst opent: een volledig heldere, gelachtige koepel waarvan je weet dat je die gaat verpesten met make-up. Ik gebruikte het onder de douche, waardoor de consistentie zachter werd en smolt, dus ik zou het niet per se aanraden om het daar te houden. De website zegt om het direct over je opgemaakte gezicht te wrijven, dan water toe te voegen om schuim met je handen te creëren en dan alles weg te wassen. Het product ruikt naar verse limoenen. Het heeft een verrassend olieachtige textuur van het belangrijkste ingrediënt zonnebloemolie die niet meteen afspoelde – als je een erg droge huid hebt, kun je ervoor kiezen om het op je huid te laten. De site zegt “ga door met je huidverzorgingsroutine”, na het spoelen, wat ik bedoelde als het gebruik van mijn gebruikelijke reinigingsmiddel, en dat spoelde de olieachtig aanvoelende resten weg. Het belangrijkste was dat elk stukje make-up – inclusief de perfecte, onbeweeglijke mascara – absoluut verdwenen was. Ik heb het stokje naar mijn medicijnkastje verplaatst en gebruik het nu uitsluitend als make-upverwijderaar voor het reinigen van make-up, hoewel ik het soms eerst op mijn handen aanbreng in plaats van op de make-up, gewoon om het stokje schoon te houden. Ze merken op dat je voorzichtig moet zijn rond je ogen, en ik heb per ongeluk wat rechtstreeks in mijn ogen gewreven, wat niet geweldig aanvoelde, hoewel het snel uitspoelde.


Dus: is dit de make-up zonder make-up van mijn dromen? Ja, ik denk van wel. De producten voelen allemaal fantastisch aan en blijven de hele dag goed zitten, en mijn huid voelde en zag er de afgelopen weken geweldig uit. Ik vind het geweldig dat een beetje een lange weg gaat, waardoor het prijskaartje het helemaal waard is. De Miracle Balm is echt een ongelooflijk product, hoewel ik me bij de menigte ga voegen die schreeuwt om kleinere maten in meerdere tinten, zodat ik ze allemaal kan proberen. Het echt opvallende, niet-leven-zonder-product voor mij is de mascara, die ik zeker zal inslaan als ik eenmaal uit ben. Voor een schone, minimale, op huidverzorging gebaseerde, goed presterende make-up levert Jones Road.


Belangrijkste leerpunten

  • Jones Road is een make-up- en huidverzorgingsbedrijf van Bobbi Brown dat zich toelegt op goed presterende, schone producten.
  • Producten zijn geformuleerd zonder ftalaten, sulfaten, vaseline, PEG’s, cyclische siliconen, EDTA of BPA en meer.
  • Alle producten van Jones Road zijn dierproefvrij. De mascara, de meeste huidverzorging en hulpmiddelen zijn dat wel veganistisch.
  • Alle producten worden gemaakt in de VS en Duitsland.
  • De verpakking is gemaakt van 100% recyclebare, door Forest Stewardship Council gecertificeerde post-consumer vezels.

Stephanie H. Fallon is een schrijver die oorspronkelijk uit Houston, Texas komt. Ze heeft een MFA van het Jackson Center of Creative Writing aan de Hollins University. Ze woont met haar gezin in de Blue Ridge Mountains van Virginia, waar ze schrijft over moederschap, kunst maken en werkcultuur. Je kunt haar vinden op Instagram of meer lezen op haar website.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *