Zal de Droplette je echt een bedauwde huid geven?

By | May 11, 2023

De redacteuren van Good Trade onderschrijven producten die we persoonlijk hebben onderzocht, getest en waar we oprecht van houden. Lees hier meer over onze methodologie en ons bedrijfsmodel.

De eerste keer dat ik over de Droplette hoorde, was op Instagram van acteur en activiste Sophia Bush. Als investeerder in het product demonstreerde ze hoe het werkte: ze bewoog de infuser langzaam langs haar huid. Daarna was haar huid glimmend en bedauwd. Was het…magie? Werkte het op de lange termijn? Wat eigenlijk was de Druppel?

De Droplette is een door dermatologen aanbevolen en klinisch gevalideerde micro-infuser die huidverzorgingsingrediënten zoals collageen, retinol en glycolzuur helpt “20x dieper in de huid te dringen dan gewone plaatselijke toepassing”, bewerend dat deze contactloze technologie 90% effectiever is. Als je nieuwsgierig bent, er is veel wetenschap die ze delen achter het merk en hoe het werkt.

De reden dat ik het meest geïntrigeerd was? Deze futuristische wetenschap is ontwikkeld door MIT-wetenschappers en ondersteund door adviseurs van de Harvard Medical School. Daarna werd het gefinancierd door NASA, gepromoot door onder meer de NIH, En aangeprezen als een van de beste uitvindingen van 2022 per keer – over snuiftabak gesproken.

Echter, als je mijn #hottakes eerder hebt gelezen, weet je misschien dat ik niet echt geloof in influencer-hypes. Wat voor anderen werkt, werkt misschien niet altijd voor mij, en daarom overwoog ik hier dezelfde mogelijkheid. Bovendien heb ik het afgelopen jaar meer in mijn huid geïnvesteerd, heb ik samengewerkt met een dermatoloog en ben ik begonnen met een nieuw medicijn om een ​​aantal van mijn zorgen te verlichten. Ik gebruik momenteel spironolacton en heb een specifieke huidverzorgingsroutine gericht op het verminderen van cystische acne en het verminderen van roodheid. Ik wil hier ook transparant over zijn, aangezien de hieronder gedeelde resultaten dat misschien niet zijn uitsluitend vanwege de Druppel.

Dat wil zeggen: ik heb de Droplette getest met getemperde verwachtingen, wetende dat a) de marketing soms de daadwerkelijke resultaten overtreft, en b) mijn eigen ervaring anders kan zijn gezien de bestaande routine die ik al heb.

Oké, laten we erin duiken.


Het Droplette-apparaat zelf is te koop voor $ 299 – ja, het is absoluut duur. Het is verkrijgbaar in zes kleuren – en eerlijk gezegd ziet het apparaat er a beetje als een vibrator (ha!). Maar hij is klein, gestroomlijnd en past in de palm van je hand. Zelfs met de oplaadpoort neemt het niet zoveel onroerend goed in beslag. Het merk beveelt aan niet de Droplette in de badkamer houden vanwege de luchtvochtigheid, dus ik heb de mijne in de woonkamer bewaard om ‘s avonds tv te kijken.

Aan de bovenkant van het apparaat is een kleine ruimte om een ​​capsule in te steken, en Droplette verkoopt verschillende capsules op basis van uw behoeften. De Collagen Hydrofiller is de bestseller, hoewel je je ook kunt concentreren op retinol-, glycolzuur- en combo-regimes. 12-packs van de capsules beginnen bij $ 39, en ze worden ook geleverd met twee extra capsules voor het reinigen van apparaten. Ik waardeerde echt dat elke capsulepagina diep ingaat op de belangrijkste ingrediënten, hoe het werkt en de functies (dwz dierproefvrij, veganistisch, glutenvrij).

Mijn specifieke doos kwam met de Collagen Hydrofiller voor een soepele en gehydrateerde huid en de 17-Volt Lip Plumper die beweert “tot 40% vollere lippen te creëren in één minuut plat”. Ik was vooral geïnteresseerd in de collageencapsule; Ik ben vegetariër, dus ik kan vaak geen collageen binnenkrijgen, en ik vond het een goed idee om er op deze manier toegang toe te krijgen.

Ik besloot het op te laden voor gebruik, hoewel het gedeeltelijk opgeladen aankomt. Terwijl het oplaadlampje aan en uit gloeide, las ik de technische handleiding door over de verschillende onderdelen, de gebruiksaanwijzing en de technologie achter de infuser. Ik vond het erg leuk hoe eenvoudig en gemakkelijk de stappen waren om te volgen, dat het intuïtief voor je hand is gebouwd en dat het doordacht is ontworpen om over je gezicht te glijden. Het is ook leuk om te horen dat de Droplette tot 80 keer kan worden gebruikt tussen oplaadbeurten. Je zou er in theorie mee kunnen reizen of weken achter elkaar kunnen gaan zonder op te laden.

En ik heb ook geleerd dat Droplette een Apple iOS-app heeft! Nadat ik mijn informatie had geregistreerd, kon ik het apparaat verbinden met Bluetooth en alles zien, van de oplaadstatus tot aanbevolen “modi”, zoals het aanpakken van puistjes of “onder het oog”. (Je moet de iOS-app gebruiken voor de 17-Volt Lip Plumper-optie, omdat deze wat meer energie vereist.) Door deze functie voelde mijn huidverzorging aan mega-futuristisch.

Ik plaatste gemakkelijk een Collagen Hydrofiller-capsule in het apparaat, herlas de instructies die zeiden dat ik eerst “elke wang en zijkant van de kin, dan het voorhoofd” moest doen en drukte op kracht. De micromist die eruit kwam was superlicht en had een roosachtige geur; het voelde als een mix van bodyspray, rozenwaterpijp en in een warme sauna zijn. Ik bewoog het langzaam in een cirkelvormige beweging rond mijn gezicht gedurende 45 seconden. Volgens de instructies van de gids heb ik de capsule onmiddellijk daarna verwijderd om lekkage te voorkomen. Een andere bonus is dat de capsulecontainers kunnen worden gerecycled en dat Droplette een recyclingprogramma heeft.

Eerlijk gezegd merkte ik niet direct verschil. In feite was het enige effect dat ik voelde een aanhoudende rozengeur in mijn neus (je zou kunnen proberen je adem zo lang mogelijk in te houden als je het op je wangen/kin gebruikt, maar het is niet gevaarlijk om in te ademen). Maar mijn huid was voldoende bedauwd en voelde niet geïrriteerd aan, dus dat was veelbelovend.

Ik gebruikte toen gekscherend de 17-Volt Lip Plumper op mijn man die al dikke lippen heeft (lol). Nadat we de Droplette via Bluetooth hadden verbonden, hebben we hem in de Lip Plumper-modus gezet en hij maakte een verrassend trillingsgeluid. Nadat we aan het geluid gewend waren, bewogen we het apparaat voorzichtig over zijn bovenlip en vervolgens onderlip; hij zei dat de ervaring een beetje “prikkelend” was, alsof de Droplette iets krachtiger was om de formule in de huid te penetreren. Nadat we klaar waren, zijn lippen waren onmiddellijk rozer en voller dan ze waren geweest. Ik ben persoonlijk niet geïnteresseerd in vollere lippen, maar als je dat wel bent, lijkt het alsof je iets lekkers te wachten staat.

Sinds ik de Droplette’s Collagen Hydrofiller-capsules de afgelopen weken twee keer per dag heb gebruikt, heb ik gemerkt dat mijn huid doet voel me beter en meer gehydrateerd, hoewel het moeilijk te zeggen is dat dit de enige reden was gezien mijn algehele huidverzorgingsroutine. Het apparaat doet lijken tot onmiddellijke effecten te leiden, en ik heb goede hoop dat ze zich bij voldoende gebruik zullen vertalen in langdurige resultaten. Het voelt in ieder geval als een luxueus en toegeeflijk ritueel waarvan je weet dat het goed voor je is – en het kost niet meer dan één minuut per keer.

Dus, wat zijn de nadelen? Ten eerste het apparaat en de capsules Zijn een investering vooraf. Voor $ 299 plus $ 30- $ 60 per maand voor capsules, betaal je behoorlijk wat centen, vooral omdat het wordt aanbevolen om de Droplette twee keer per dag te gebruiken. Als u iemand bent die zwaar investeert in huidverzorging of Botox, dan is het prijskaartje misschien gelijk voor u, maar het is zeker niet goedkoop.

Het andere probleem is dat je beperkt bent tot het gebruik van de formules van Droplette (om een ​​goede reden). Om er zeker van te zijn dat elk ingrediënt veilig en compatibel is voor gebruik met de technologie van Droplette, test het team uitgebreid elk van zijn eigen formules. Maar dat vormt natuurlijk een uitdaging voor iedereen die al een gereglementeerd plan heeft zoals ik – hoe graag ik de andere capsules ook zou willen proberen, ze zouden voorlopig niet werken als onderdeel van het door mijn huid voorgeschreven plan.

Zou ik, alles bij elkaar genomen, de Droplette aanbevelen?

Als u iemand bent die minder geïnteresseerd is in huidverzorging of die een zeer gereglementeerd plan met specifieke producten nodig heeft, dan is het misschien niet de moeite waard om te kopen. Maar als je enthousiast bent over de toekomst van huidverzorging (of de kruising van technologie en huidverzorging), al veel investeert in je producten en van plan bent dit dagelijks te gebruiken, dan is het inderdaad een waardevolle aankoop. De Droplette is zorgvuldig gemaakt, vereist minimaal onderhoud en gebruik voor maximale resultaten, en kan het prijskaartje zeker waard zijn. Er zijn ook het hele jaar door een aantal promoties voor de Droplette, tot 50% korting, dus dat kan helpen de kosten vooraf te verlagen, hoewel je voor de abonnementscapsules aan de haak zit.
Als dit de toekomst van huidverzorging is, dan ben ik het hier ervoor.

Belangrijkste leerpunten

  • De Druppel is een klinisch gevalideerde micro-infuser voor het maximaliseren van uw huidverzorging in slechts één minuut per dag, met behulp van geavanceerde technologie om ingrediënten zoals collageen en glycolzuur daadwerkelijk in de huid te laten doordringen, in tegenstelling tot de meeste andere huidverzorgingsmerken.
  • Met $ 299 voor het apparaat en $ 30-60 per maand voor de capsules, is de Droplette een dure investering, maar als je al veel in je huid investeert, kan de prijs de moeite waard zijn.
  • Kies uit verschillende capsules/serums of ga voor de regimes; de resultaten van het gebruik van de Collageen hydrofiller En Lip voller leek enigszins onmiddellijk, hoewel we zullen zien hoe effectief het op de lange termijn is.

Henah Velez (zij/haar) is de Senior Editor bij Geld met Katie bij Ochtend brouwsel, evenals een schrijver bij The Good Trade. Ze heeft een master in sociaal ondernemerschap en is een trotse Rutgers-afgestudeerde. Henah komt oorspronkelijk uit NJ en woont nu in de Bay Area, waar ze graag klein winkelt, rondhangt met haar huisdieren of reist. Zeg hoi Instagram!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *